Pai stii care e problema? A venit vara si baiatu' are chef de f...si ghici pe cine a pus ochii.Ce poti sa faci? Daca se apropie prea mult spre tine si te enerveaza, pune-l la punct.ia o cana cu apa RECE si toarnai-o pe cap.Asa o sa il mai racoresti un pic. Daca nici asa nu se potoleste,si se apropie prea mult de tine iar, atunci da-i una intr-e picioare. Daca nici asa nu se potoleste, spune-i dirigintei.
Nu-i da atentie ca vrea si el sa se bage in seama sau sa se laude la alti prieteni ca are o iubita frumoasa...(banuiesc ca esti frumoasa de se tine ala scai dupa tine).
Si eu avut un stres de astaScria pe tabla "Bogdan+Andreea=iubire=sex=3 copii".I-am spus dirigintei si s-a iscat scandal mare cu sedinte si parinti.Eu nu am scapat de el numa dupa ce s-a mutat la alta scoala
Daca esti clasa a 5-a, probabil baiatu ala s-a uitat la prea multe filme interzise minorilor si acum nu mai are ce face.In timpul orelor lasa-l sa faca ce vrea iar in pauza apropie-te de el si cand vrea sa te ia in brate da-i una intre picioare(cu genunchiul) sa se invete minte!
cred ca esti cls a6-a sau a7-a
astea sunt glume de baieti fitosi
fa-i jocul
Si eu am patit asta anul trecu l-am suportat cu greu pana la sfarsitul anului stia si diriga(pe care o amuza foarte tare > ) si vad ca anul asta m-a lasat in pace ai rabdare ca nu mai e mult daca nu te mai vede in vacanta ii trece fii sigura:*:*:*
Pai spune-i asa:mai copile mai lasa-ma in pace ca ma seci la cap pricepe odata ca eu nu is iubitata si daca ma mai sacai o sa ai deaface cu mine potolestete si mai lasa-ma in pace [daca vrei inventeaza sau daca chiar ai un iubit spune-i ca u esti luata si asazisul iubi va veni la el si o sa vada el atunci
Spune-i ca o sa afle diriginta iar daca nu va inceta sa te necajeasca o sa le zici parintilor ca iti face probleme. Ar trebui sa vorbesti cu ei daca nu se potoleste.