Ba frate, sa ti-o spun pe sleau, daca ai asteptari de la ceilalti, si-ti pasa de parerile lor, iti meriti soarta, si cu asta cred ca am spus tot!
Indiferent, fi indiferent si totul trece, nu-ti fa asteptari false de la ceilalti.
In viata traim singuri, murim singuri, restul e doar o iluzie, daca tu doresti sa ai prieteni foarte bine, cauta-ti prieteni fa-le pe plac si aia e.
Nu te lasa niciodata expus, unele lucruri e mai bine sa nu le stie nimeni, nimeni nu trebuie sa stie ce te raneste.
Gandeste-te ca daca contezi si pentru o singura persoana aceea va fi ranita daca tu vei pati ceva.Nu ai nevoie de un psiholog ci de un prieten adevarat.Nu esti nebun ci "pierdut".Nu stiu care e situatia ta si nu te cunosc in viata reala deci nu pot zice ca te inteleg complet, dar partial da.Nu pot trage concluzii.Cei cu care ai vorbit in privat probabil au incercat sa te ajute si s-au prefacut ca te inteleg pentru a te scoate din aceasta stare. Puteau sa te ignore, dar n-au facut-o.Nimeni nu e perfect, toti vrem prieteni dar trecem ca prostii unii pe langa altii.
Prietene,tu ai alta problema.
Te stiu de cand ai pus prima intrebare de genul.
Si stii bine ca ti-am raspuns, te-am inteles, pentru ca stiu cum e un astfel de sentiment.M-am oferit sa vorbesc cu tine pe privat etc. etc.
Problema ta e ca vrei prea multa atentie.
Intrebarile tale au depasit orice grad de prostie.
Si crede-ma ca cei care iti raspund cum vrei tu, o fac din politete si cred ca sunt aceeasi care ti-au raspuns de fiecare data.
Esti cu mult mai enervant decat domnul chiftelutacrocanta care imi umple newsfeedul cu cate 20 de notificari pe zi.
Si precedenta ta intrebare pe stiinta si filosofie a continut de asemenea o cretinitate:"Si nu incercati sa ma ironizati, ca va ia Mama Dracului!)
Ati inteles?"
Adica cine *** mea esti tu de ne ameninti ca ne ia mama dracu si dupa te rastesti la noi si ne intrebi amenintator ca "ati inteles?"
Eu niciodata, dar niciodata nu am vrut sa atrag atentia cu problemele mele, ceea ce tu faci intr-un mod nesimtit.
Mai lasa atitudinea asta de piz*** proasta si te invit sa te cari de pe site ca il ocupi degeaba.
Ești fara creier!
N-o să înțelegi niciodată, ce înseamnă să fii singur și cu problemele pe cap.
Stai liniștit, că o să mă car și de-aici, oriunde mă duc sunt dat afară
"Mă simt că un mit care tipa după ajutor.
Doarr că orbilor pe e greu sa vada probleme le mele, și mă ironizează!
Sa nu crezi absolut tot ce iti spun altii.Crezi ca viata ta e cea mai complicata? Sa stii ca nu este asa.Fiecare persoana intampina greutati in viata si multora li se pare ca a lor suferinta e cea mai mare.Ca sa treci peste ai nevoie doar de putina rabdare si de un pic de optimism.Eu nu cred ca nu poti sa te,, iei in maini" si sa treci peste.
Eu spun totul pe fata.Cred ca problema e la tine, nu la ei.Nu intelege gresit, dar crezi ca esti singurul din lumea asta cu probleme de familie. Poate ca sunt intr-o situatie mai complicata si desi n-am niciun prieten, nici macar in mediul virtual tin totul pentru mine, deoarece stiu ca in lumea asta sunt altii cu probleme mai mari ca ale mele.Crezi ca eu n-am fost in viata mea batjocorita sau luata peste picior? Toti am avut parte de greutati in viata, dar trecutul e trecut si trebuie sa mergi mai departe oricate obstacole ai intampina si prieteni "falsi".Tu nu esti fals? Poate da, dar ti-e greu sa te cunosti pe tine insuti si sa iti dai seama.Nu te cunosc si nu stiu care sunt problemele tale ca sa pot trage o concluzie in privinta ta sau sa te pot intelege in totalitate, dar si tu imi pari ca restul.De ce? Pentru ca te plangi de viata fara sa stim care-ti sunt problemele in timp ce o persoana care le are cu adevarat stie sa le tina ascunse de ochii celorlalti. Daca acum ma crezi si pe mine unul din acei prieteni falsi care te ironizeaza atunci imi pare rau ca te-am deranjat.
In privat, pe acest site?
Ideal ar fi sa nu urmezi cu sfintenie sfaturile unor straini, ce stiu ei despre viata ta? Si nu da prea multe din casa...
Trebuie sa-ti ocupi timpul cu lucrurile care-ti plac (am tot spus asta, si o repet) asta e cheia. Sport, carti, muzica, filme...sa iti pui intrebari filosofice. Sunt doar exemple. Investeste in fericirea ta, nu in cred altii ca te face fericit.
Vorbeste cu un psiholog, nu stiu ce s-a intamplat cu primul, dar mai incearca.
Am fost si sunt în "Pragul" sinuciderii.
Tu nu intelegi?
Ca eu aici ma descarc.
Eu nu am prieteni sau o familie normala, nu am nevoie de compatimire, ci de sfaturi.
Nu fac pe victima!
Cel mai tare ma doare, cand vad ca nimeni nu ma intelege..Asa cum sunt eu.
Orice om,fie ca-i nebun sau prost tampit,idiot.-Are "Acea persoană" care il intelege.
Eu nu am asa ceva, si de-asta ma simt singur pe lume.
Daca ai trăii macar o zi, in trupul meu ti-ai da' si tu seama, ce-nseamna sa suferi cu adevarat.
Într-adevar;
-Sunt nebun!
Dar sunt nebun într-o Lume falsă(Deci, am o Scuză!)
Spune-mi ce probleme de familie ai, nu te oblig sa ai incredere in mine, dar poate te vei simti mai bine.Nu iti voi da sfaturi.Voi fi mereu aici sa te ascult cand ai nevoie, fara sa iti zic ce sa faci.Nici eu nu am acea persoana care ma intelege, familia mea nu se preocupa de ceea ce simt ci doar de datorii si certuri, nici parinti nu pot zice ca am cu adevarat...Dar stiu ca va fi mai bine. Daca nu pot sa vorbesc despre problemele mele macar pot incerca sa ajut.