| CryShiAtat a întrebat:

Sper că mă poate lămuri cineva (preferabil un băiat). Sunt în primul meu an de liceu, şi până acum nu am avut niciun prieten. Sinceră să fiu nici nu m-am gândit la asta deoarece am fost ocupata cu învatatul in a opta. Înainte ca iubirea,,să mă lovească" aş vrea să ştiu ce caută băieţii la o fat, atât pshic cât şi fizic. Iar ca sa îmi spune-ţi ce ar crede un băiat despre mine o să şi mă descriu puţin. Am 1, 78, am părul lung brunet şi ochi căprui. Sunt slabaă dar nu schele (nu sunt obsedată de greutatea mea). Nu pot spune ca sunt frumoasa insa nici urata+frumuseţea fizică este trecătoare spre deosebire de cea a sufletului. Nu sunt timidă şi îmi place să spun lucrurilor pe nume. Am simţul umorului însă ştiu şi când să fiu serioasa/respectuasă.Nu îmi plac hainele mulate, însă când ştiu că merg undeva port haine normale însă când stau în casă prefer să stau în puloveruri XXXL. Îmi place să joc fotbal cu băieţii însă nu sunt băieţoasă. În timpul liber îmi place să citesc, să ascult muzică şi să dansez. Nu mă consider fiţoasă deoarece spre exemplu decât să merg la Mall aş prefera să merg în parc sau la Zoo Şi nu port aproape deloc machiaj, decât un luciu de buze (am tenul destul de curat).Cu alte cuvinte întrebările mele ar fi:
1. Vi se pare că sunt băieţoasă? iar dacă da cât de mult? şi ce crede-ţi dspre aceste fete?
2. Este normal să nu îmi pese aşa mult de greutatea mea_
3. Baietii prefera fetele fitoase? cu argumentare dacă se poate.
Multumesc anticipat. dau fundă +vot happy

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

„Condiţia umană a ameţit: toate se-nvârt în jurul eternului feminin!" (Costel Zăgan)
Ești o tipă normală, ok, ce nu ar trebui să își facă asemenea probleme. Din câte ai descris tu, pot presupune că ești o tipă chiar de treabă.
Băiețoasă nu ești. Citește asta: http://adevarul.ro/......index.html
Este chiar normal să nu-ți pese de greutatea ta atât de mult. Faptul că celelalte tipe sunt obsedate de fizicul lor, nu înseamnă că dacă tu nu ești atât de interesată de asta ai o problemă, bine?
http://sfaturi-dating.letsbond.com/......batii.html
Nici un tip nu cred că preferă fetele fițoase, sincer acum. E una să îți petreci timpul cu o persoană lângă care te simți bine, și alta este să îi asculți tâmpeniile unei tipe mereu.

6 răspunsuri:
| TimariuLuisa a răspuns:

Stiu ca asteptai parerea un baiat, doar ca presupun ca te ajuta si asta.
Ne asemanam in toate privintele aproape laughing.
1. Daca iti place sa joci fotbal cu baietii, sau daca iti place sa stai mai mult cu baietii decat cu fetele, asta nu te face baietoasa. Unora le plac fetele baietoase, unora nu. Asta depinde de la baiat la baiat.
2. Este foarte normal. Adica este foarte tare sa nu iti pese de greutatea ta. Nici mie nu imi pasa deloc si asta nu inseamna ca e un lucru rau. Totusi, trebuie sa ai un pic de grija sa nu te ingrasi peste masura pentru ca atunci chiar e inconstienta.
3. Baietilor fitosi le plac fetele fitoase si baietilor calumea le plac fetele calumea. Simplu nu? laughing
Si totusi, asteapta baiatul potrivit. El o sa vina cand nu te astepti si o sa te placa exact asa cum esti happy Nu trebuie sa te schimbi (sa devii fitoasa sau altele) pentru nimeni doar ca sa te placa. Crede-ma ca un baiat serios, un baiat care chiar te poate iubii, apreciaza faptul ca esti tu insati, ca nu tii cont de parerile celorlalti si ca nu te lasi in fata nimanui.happy
Deci nu uita, nu te schimba pentru nimeni si nimic si fii tu insati big grin
Sper ca te-am ajutat.

| CryShiAtat explică (pentru TimariuLuisa):

Mersi chiar m-ai ajutat! big grin
Iar referitor la greutate nu sunt nici obsedată de ea dar nici nepăsătoare. Ţi-aş fi dat fundă numai că am dat-o deja. Mersi mult :*

| TimariuLuisa a răspuns (pentru CryShiAtat):

Stai linistita happy Eu tot ma bucur ca a fost util comentariul meu laughing

| Rechin a răspuns:

Din ce ai scris mai sus parca sunt eu in varianta feminina....Merg mereu in parc, nu suport fetele cu o tona de machiaj, ba chiar imi plac cele naturale, si imi place ca nu te supra-apreciezi. Acum sunt curios cum arati happy

| CryShiAtat explică (pentru Rechin):

File:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Card%20SD/Poze/Picture%20007.jpg Poza aceasta a fost facuta acum cateva zile.

| Rechin a răspuns (pentru CryShiAtat):

Pune imaginea aici https://imgur.com/ si dupa da-mi linkulwinking