E draguta ideea ta...sau ii poti face un tricou/cana/sapca sau o rama facuta de tine si inauntru o poza cu voi 2 sunt dragute chestiile astea., dar ideea cu filmuletul e super draguta
Pai eu as zice ca e misto surpriza aia la care te'ai gandit tu, nu'ti mai trebuie alta.( parerea mea )
Poate faci un colaj cu poze cu ea in loc de filmulet. Sau poate o rama cu o poza cu voi doua.
Oricum ai o idee buna.
Pai eu as spune sa iei o poza din album si sa o inramezi.Sa ii faci o felicitare cu niste cuvinte frumoase.Sa ii cumperi un buchet de flori.(crini, trandafiri). sau ce flori ii plac ei.De asemenea ii poti pregati o petrecere surpriza in care sa compui un cantec despre mama sau ziua mamei ceva de genu si sa ii gatesti un tort sau o prajitura care ii place foarte mult,, poti sa inviti toate rudele si prietenele ei sau daca nu poti sa nu inviti pe nimeni si sa fie o petrecere mai intima.si cam atat daca mai ai idei mai poti sa adaugi si uh ceva.Pa
E super ideea care o ai, incearca sai faci un album cu poze din momentele importante din viata ei, sau o delicitare home made, oricum ceva personalizat, facut cu mana ta
Serios, si eu vreau sa imi impresionez mama, asa ca nu as avea nici un motiv sa-mi bat joc de tine.Intr-adevar, ar fi perfect si un album digital. Minunat ar fi si niste versuri facute de tine. Poate si o descriere a ei si sa-i spui cat o iubesti prin vorbe frumoase care merita ascultate. Oricum este mama ta si sigur daca te gandesti un pic si la ea dupa toate eforturile pa care le-a facut sa te creasca (ca fiecare mama pentru copilul sau) cu siguranta se va bucura foarte mult.