Nu sunt medic, dar din ce îmi descri tu, pare a fi vorba schizofrenie.
Presupun că ai lungi perioade de depresie, simți mirosuri ciudate, auzi și vezi oamenii care nu există, deseori suferi crize de paranoia. Aici intră și incoerența în limbaj, dar și faptul că haluginațiile preced depresia (depresia în sine poate că greșesc, dar nu cauzează haluginații). Alte chesti care intră în cadru simptomelor schizofreniei sunt răceala emoțională (pe care ai descris-o), și imposibilitatea de-a simți plăcere (mâncare, miros, interacțiuni sociale și sexuale). Oricum cele mai evidente simptome sunt haluginațiile, paranoia și incoerența de gândire și limbaj.
Încă ceva, ți s-a întâmplat să confuzi haluginațiile cu realitatea?
Cred ca ar trebui sa-ti iei medicamentele. daca devii dependent, atunci poti merge la doctor sa rezolvati situatia.Acele pastile te vor vindeca de orice simptome cred, asculta de familie si cei apropiati si totul va fi ok.Insa nu inteleg un lucru:de ce ai vrea parerea unui strain despre ceva asa important, cand ai putea sa-ti intrebi prietenii(daca ai)sau familia, nu trebuie sa te certi cu ei, trebuie sa ai incredere in ei deoarece ei iti vor binele.