| Sirbuamalia a întrebat:

Sunt Amalia, as vrea sa stiu dacă se pot relua liceul la zi la 21 de ani. Am renunțat la sf clasei a 10, am terminat deci 10 clase, am mai făcut școala in Germania implicit 1 an și 7 luni, iar acum am decis sa ma întorc in România sa reiau liceul și as vrea sa stiu dacă este posibil! Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| AnonimAnonim658 a răspuns:

Buna. Exista scolii sau licee care au secția de SERAL unde te poți inscrie pentru a continua studiile

| siriusblack98 a răspuns:

Desigur ca iti poti continua studiile.Eu personal te sfatuiesc sa alegi frecventa redusa, nu seral.La seral te duci zilnic pe cand la frecventa redusa te duci cam de 15 ori pe semestru (numai weekend). Diferenta o face faptul ca la F.R (frecventa redusa) platesti fiecare test (10 lei acolo de persoana). Altfel nu treci.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, liceul nu se mai poate relua la curs de zi, cand ai 21 de ani, dar se poate face oricand, la cursuri SERALE, pentru 13 ani.
La seral se fac doar 4 ore pe zi, seara (orele 17 pana la 21), de aceea dureaza 1 an mai mult.

BAC-ul il poti sustine in acelasi timp cu cei de la zi, in anul cand termini clasa a 13-a.

| Sirbuamalia explică (pentru Violleta2022):

Multumesc mult!