| AndreiAndrei66 a întrebat:

Salut, sunt Andrei. Am 18 ani și nu am prieteni virtuali deloc. Are cineva nevoie de un prieten virtual? Am mare nevoie să vorbesc cu cineva pentru că mă simt(și sunt) foarte foarte singur.

7 răspunsuri:
| Treaem24 a răspuns:

Preten virtual pe Facebook iti faci mai bine nu aicea

| aXy99 a răspuns:

Vorbeste cu prietenii tai reali daca nu ai virtuali.

| Vilcu_Andra_1982 a răspuns:

Poti sa vb cu mine

| CdeMetal a răspuns:

Prietenii virtuali îți fac mai mult rău decât bine, dar poți încerca să cauți pe Facebook sau Instagram

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CdeMetal):

E chiar opusul realitatii.
Un prieten virtual nu te poate (cel putin daca nu-ti dai informatiile personale) prinde la un colt, drogheze fortat cu Zombie, fure banii etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa cauti grupuri pe Facebook relevante hobby-urilor tale.
Spre exemplu: daca-ti plac motocicletele, cauti grupuri despre acest lucru.

| Anonim1567886457 a răspuns:

Crede-ma, internetul e destul de periculos și nu îți recomand sa îți faci prieteni "virtuali", sincer, eu nu cred in astfel de prietenii pentru ca niciodată nu vei știi cine se ascunde in spatele unui telefon. Deci, sfatul meu e sa îți faci prieteni la școala/liceu și nu o sa te mai simti singur sau. dacă ai un colectiv nașpa cum am avut eu, încearcă sa te înscrii in diverse cluburi ale liceului sau nu neaparat ale liceului habar nu am, diferite cursuri...pur și simplu încearcă sa faci ceva in privința asta, ci nu sta degeaba și aștepta sa cada prietenii din cer, baftawinking!