| Veaceslava a întrebat:

Salut! Sunt clasa 12-a și nu am nicio dorință să merg la facultate sau altundeva. Întrebarea mea este, să dau bacul ca să nu regret pe urmă sau să nu mă complic cu asta?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce planuri ai daca nu dai bacul?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Complica-te cu BAC-ul, sa iti poti gasi un loc de munca.
Fara BAC nu te angajeaza nimeni.

| 1onur a răspuns:

ținete de schoală! și dă bacul! Să-ți fie bine în viață, să-ți găsești în loc de muncă bine plătit ori unde te-ai duce și prezenta!

Astfel o să ajungi prin fabrici, ...cu, psihopați!

| MistarGoGu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Serios? + 100 K asiatici aduși în România au BAC -ul sau ceva echivalent în tara lor? Nu cred! Și tot sunt angajați!
Poate ai vrut sa spui NU te angajaza pe funcții importante sau cu răspundere *( gestiune, șef echipa sau sef de schimb intr-o fabrica... etc )!
Știu mecanic auto intr-o firma de tuning auto fără BAC care surpriza! Baga în buzunar + 5.000 € net în România! A învățat 3 ani în Germania și vopsitorie, colantare && alte chestii! Ia și comision la lucrări de aia ajunge la 4500 -5000 €!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MistarGoGu):

Cuvantul cheie e "învățat"

| MistarGoGu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Învățatul ala a fost în stil nemțesc *( arbeit ) = munca! Nu a făcut vreun curs sau o școală! Learning by doing / învățare prin practica!
Asta lipsește în învățământul romanesc! Fu#king skills = aptitudini! Le băgăm în cap tone de Informații fără rost dar dacă le pui în fata niște scânduri, cuie și un ciocan sa facă o cușcă de câine sau un cotet de găini ii găsești la Urgenta cu degetele zdrobite...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MistarGoGu):

Tocmai motivul pentru care se cere o diploma de BAC. Sa aiba habar de ceva, daca experienta n-au.