| obsesion07 a întrebat:

sunt clasa a 9a si m-am gandit sa va intreb daca voi va suportati colegii?laughingdin toti 28 de colegi doar cu vreo 4-5 persoane pot discuta,in rest toti sunt copii de doctori,persoane care isi dau aere, persoane importanterolling eyes,tocilari,fraieri si cocalari.Cand merg sa vorbesc cu cineva se uita la mine nu ma asculta si pleacastraight facesau vorbeste despre scoala, tot ce fac ei se rezuma la scoala...sunt singura care are probleme de genu?laughing

Răspuns Câştigător
| Tirri28 a răspuns:

Asteapta si tu putin, dupa primul craciun sau revelion impreuna o sa fiti cei mai buni prieteni de pe pamant iar dupa o saptamana deja va saturati unii de ceilalti laughing. Cel mai mult o sa va imprieteniti in afara scolii cand aveti ocazia sa va strangeti toti, o sa vezi tu big grin

3 răspunsuri:
| psawyer a răspuns:

La mine in clasa, toti vorbim cu toti despre orice. Incearca sa vorbesti deschis cu ceilalti si daca nu vor sa vorbeasca cu tine, atunci intreaba-i de ce nu o fac? Bafta :*

| Prunela a răspuns:

Esti cu nasul pe sus, fatuco. Probabil de aia nu vorbesc cu tine, te-ai gandit?

| obsesion07 explică (pentru Prunela):

Da m-am gandit, dar toti fostii mei colegi nu au nimic cu minerolling on the floorsi iesim in oras peste tot...am zis ca nu vorbesc cu mine in sesnul ca nu sunt sociabili si prefera sa stea singuri intr-un colt fara sa vorbeasca cu nimeni(imi pare rau ca m-am exprimat gresit):*mersi pentru raspuns