Te salut domnule, nu te speria si nu te panica, ai doar 16 ani. Problema exista, nu facem nimic daca o sa ne plangem mereu asadar propun o solutie. Nu te mai gandi la problema ta pentru ca nu o sa dispara din senin, insa cel mai bine ar fi sa te preocupi de a face sport intens cu program si disciplina, propuneti ca de la 78kg sa ajungi la 70 intr-o luna, poti face asta daca alergi 1 ora zilnic in parc. Imi pare rau ca treci prin asta, insa trebuie sa te ocupi de sanatatea ta. Daca te ocupi de sport, problema ta poate disparea. Incearca, nu ai nimic de pierdut
Chiar mersi frumos pentru raspuns! am zis sa mentionez ca am 78kg in ideea ca am masa musculara definita la kg alea, adica clar nu intra obezitatea sa zici ca ba na daca slabesti o sa ai fata mai ok. O sa incerc sa nu ma mai gandesc asa mult. probabil ca in joc intra si factorul psihologic.
Sa fii sanatos, sa iti ajute Dumneze sa treci cu bine peste orice obstacol al vietii. Iti mai zic ceva, suferinta ne poate transforma in oameni mai rai sau mai buni. Nimeni nu scapa de suferinta, ea vine prin mii de forme, problema nu este suferinta ci cum treci prin ea si cum devii dupa suferinta.