Nu are nici o relevanta ca te-ai nascut la 7 luni sau ca esti mica de statura, fiindca asta este mostenirea genetica de la parintii tai.
In ce priveste faptul ca esti slaba, este pentru ca nu mananci suficiente calorii din mancare solida.
Vitaminele nu ingrasa, ele doar intaresc sistemul imunitar!
Mancarea este singura care ingrasa si cel mai probabil nu mananci suficient de multe calorii, ca sa te mai ingrasi. Poate ar trebui sa-ti calculezi caloriile mancate zilnic si daca ai sub 3000, atunci nu ai cum sa iei in greutate, fiindca nu mananci suficient, mai ales daca esti foarte activa fizic si consumi multe calorii.
Macar pisica dull cand i se aduce un argument sau o dovada care sa demonstreze contrariul, isi lasa ego-ul la o parte si recunoaste posibila greseala. In schimb pe Violleta, poti sa-i dai dovezi scrise si pe clipboard, ca tot ea are dreptate .
Daca ai analizele la zi si sunt ok, nu ai de sa iti faci griji.Asa e organismul tau! Si sa stii ca e mai bine, decat sa fii mai plinuta, apoi sa te chinui sa slabesti!
Mama,dar cata importanta acordati acestui user! Si vreti sa dispara, nu?
e ca si atunci cand apare postare care contravine principiilor morale, lumea comenteaza, o face si mai populara stirea.
Nu ne putem face placuti tuturor, iar ignorarea e cea mai buna cale! Fara a folosi butonul.
Nu am zis ca vreau sa dispara . Am facut doar o remarca comica la adresa ei. Eu personal nu o urasc, dar nici simpatie nu simt pentru ea. Pentru noi, acest user este doar o sursa de entertainment si nimic mai mult. Faptul ca mai si da raspunsuri penibile si deloc folositoare, ne face sa o corectam, pentru a nu fi luata parerea ei de buna, si a nu induce lumea in eroare. Asta e tot ce simtim noi pentru acest user.
Aspectul exterior e de obicei relevant pentru aparitia bolilor atunci cand vorbim de obezitate.Fa-ti niste analize si daca acestea ies ok, nu te mai ingrijora pentru nimic.E normal sa fii mai slabuta asa la 18, nu sa fii dezvoltata ca la 30 de ani.Totusi, nu ai mentionat si inaltimea.Sa stii ca si eu aveam pe la 17-18 ani doar 47 de kilograme, iar pe masura ce se apropia bacul era mai rau.Dar am supravietuit just fine.Metabolismul si etapele vietii isi vor urma cursul, eventual, iar ingrasatul va fi ultima problema.
Asa este aceasta cotârță, numai sa și faca dreptate singura stie. Am facut-o "nebuna" la cineva unde a raspuns, si mi-a dat ignore, pe motivul ca sunt needucata
Nu exista "M-am nascut prematur la 7 luni, fara probleme de sanatate"
Faptul ca te-ai nascut prematura aduce toate problemele astea pe care le ai, deoarece nu erai complet dezvoltata cand ai venit pe lume.
Ce poti sa faci e sa stai sub supravegherea medicului care te va ajuta sa iei in greutate si sa iti faci analize regulat.
https://www.mayoclinic.org/......c-20376730