| taylor1982 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de aproximati o luna si 2 săptămâni, iar in ultima vreme a inceput sa-si ia lumea in cap.
Zicea sa mergem luna aceasta la o petrecere, iar acolo era posibilitatea sa fie si o fosta prietenă, cu care nu pr: "Eh, stai acasa. Imi iau eu gasca si merg"
Nu mi se pare normal sa zica asa, si i.am spus eu intr.un mor ironic si sec "Foarte bine, du-te"
La care zice ea "hai, treci la somn, si a pus emoticoane de ras.
Daca eu ii ziceam asa, facea ca trenul, si simt ca trebuie sa iau atitudine, dar nu stiu cum.
Nu imi place de nici o culoare situatia asta, si-a luat lumea in cap si exagerează cu unele

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fata vrea sa mearga la o petrecere. Vrei sa te duci bine, nu vrei stai acasa. Mi se pare ca are o atitudine foarte sanatoasa ca doar nu e sclava ta sa faca doar ce vrei tu.

| taylor1982 explică (pentru suntserios):

Pana acum mereu faceam cum vrea ea, si mereu o ascult si las de la mine. Si am impresia ca s-a invatat rau si isi ia lumea in cap.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Eu cand eram ca tine le legam de calorifer.

| mnbvf a răspuns:

De parcă te obligă cineva să stai într-o relație în care nu te simți bine. Mai bine o termini acum că mai târziu o să fie mult mai greu. Vorbeşte şi tu cu ea despre chestiile astea ce te deranjează si vezi dacă mai merită sau nu să continui. Dar să ştii că nu a fost un gest atât de exagerat să iasă fără tine, dar dacă tu zici că sunt mai multe lucruri ce nu le accepți la ea, deja e altă treabă.

| taylor1982 explică (pentru mnbvf):

Nu ma obligă nimeni, dar singura motivație a mea în momentul de fata este ea.
E prima relație mai serioasa, si nu vreau sa se termine dupa o luna.

| mnbvf a răspuns (pentru taylor1982):

Atunci fiți mai deschişi unul față de celălalt şi încercați să vă rezolvați problemele.