anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de aproape 1 an insa nu ne'am vazut niciodata in realitate.
Am stabilit o zii in care sa ne vedem.
Problema mea este ca sunt foarte urata in realitate. El crede ca sunt frumoasa deoarece pe ecranul telefonului nu mi se vad defectele.
Stiu ca daca ma iubeste cu adevarat ma va accepta asa cum sunt dar nu vreau "sa'l oblig".
Cum as putea sa'i explic motivul pentru care vreau sa anulez intalnirea? Sau chiar trebuie sa o anulez? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Dupa un an in care ati vorbit, chiar cred ca ar fi cazul sa va vedeti si voi face 2 face.
Acum desigur, nu-ti face griji, pozele sunt inselatoare, cum arati si tu mai bine in poze, poate asa arata si el, deci nu e tocmai un motiv de ingrijorare.
Plus ca din bun simt totusi ar trebui sa va vedeti, macar atat, nu ai de unde stii daca nu incerci.
Decat sa regreti ca ai refuzat sa va vedeti mai bine sa va intalniti, si chiar daca nu va merge tot bine, cel putin ati incercat si nu veti mai avea remuscari in viitor.
Vorba aia mai devreme sau mai tarziu.
Daca anulezi intalnire cel mai probabil se termina toata "Relatia" eu zic ca mai bine mergi la intalnire, si daca e sa se termine, se termina dupa.
Cel putin vezi si tu persoana cu care ai conversat atat timp.

12 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Fii tu însuți. O persoana care te iubește cu adevărat te iubește pentru ceea ce ești tu, nu pentru felul în care arăți. De fapt, asa și vezi ce fel de om e. Iubirea nu își cauta propriile interese, este îndelung răbdătoare și buna. Dar sunt convinsa ca ești o persoană frumoasa, dar modesta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru danay72):

Heh. multumesc pentru raspuns!

| Gonrax a răspuns:

Daca de 1 an nu v-ati vazut aia nu e "relatie"

| peperonies a răspuns:

Si eu am multe calitati dar nu se vad de defecte. intalneste-te cu el si lasa-l pe el sa decida.
daca nu v-ati vazut niciodata nu sunteti impreuna.

| Xdreaper21 a răspuns:

1 an de relatie e fata in fata ca asa as fi putut spune ca am avut si eu relatie de 2 ani cu cea mai bunaciune fata din primi 2 ani de liceeu ca noi ne vorbeam iubire etc prin mesaje

| Zidovici a răspuns:

Persoanele adevarate iubesc persoana pentru caracterul ei. Suntem asemanatori toti dar atat de departati complexandu-ne printr-un caracter uneori orgolios sau ambiguu. Sa nu-ti fie teama ca o sa te respinga pierzi 1 an din viata daca se intampla asta (trist). Poti cauta fericirea real cine te place iti accepta si fizicul pana intervine mandria si prejudecata inoportuna. Te sfatuiesc sa nu mai te lasi prada mirajului internetului. El lasa doar partea frumoasa la fel cum zici ca esti urata poate asa se considera si el? Succes

| 6Anonim9 a răspuns:

Ce ironic! Tu esti urata in realitate, dar el nu stie, ca nu v-ati intalnit. Poate si el e urat, la asta te-ai gandit? Sau poate asa te vezi tu, pentru ca te compari cu altele. Lasa prostiile astea, nu te juca cu sentimentele baiatului. Daca eram in locul lui, nu asteptam atat. Da-i bice, du-te si intalniti-va! Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 6Anonim9):

Multumesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

Multumesc pentru raspuns~

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Zidovici):

Mersi pentru raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Zidovici):

Multumesc!

| Adry05 a răspuns:

Doamne, dupa un an intreg daca nu esti 80% alta in realitate nu-i va pasa. Cum poti sa te desconsideri in halul asta, ba chiar sa anulezi intalnirea.
DEci stai cu un baiat un an si ti-e frica sa te vezi cu el. Pai de ce ai mai pierdut timpul cu el atunci daca nici nu vrei sa-l vezi? Acum e testul suprem. Daca nu te mai vrea dupa intalnire, de ce ai mai vrea sa pierzi timpul in continuare cu el?