| misuh2710 a întrebat:

Sunt in clasa 8A si nu stiu pe ce profil sa merg anul viitor.
Mie nu imi place biologia, geografie, istoria... deloc. Biologia mai e ce mai e, dar de celelalte 2 sa nu aud. Imi place mult informatica. Vreau sa devin orice legat de calculatoare, ma pasioneaza tare mult, insa nu prea stiu matematica straight face Ceva sfaturi?

5 răspunsuri:
| Pendek a răspuns:

Degeaba esti priceput la calculatoare daca nu si la matematica. iti recomand filologie cand eram la mate-info stateam noaptea intreaga sa imi termin temele grele si spurcate care nu prea sunt de folos decat daca vrei sa fi inginer (slabe sanse) sau constructor etc.

| misuh2710 explică (pentru Pendek):

1. aacolo sunt mai mult fete. asta ne zic profii, si 2. nu iesi nimic cica.

| precious30 a răspuns:

Ma gandesc ca daca iti place informatica nu esti genul care s-ar axa pe filologie...acolo faci si bio, istorie, geografie, si multa romana si limbi straine.
Daca tot iti place informatica atat de mult ai putea merge la un liceu economic de exemplu unde faci si matematica M2 care este acceptabila si nici nu ai batai de cap cu celelalte materii.

| Pendek a răspuns (pentru misuh2710):

Poți sa devii politist, procuror cum adica nimic.

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut! Inceraca sa te pui la punct cu matematica si opteaza pentru profilul real, sectia matematica-informatica. Dupa liceu, daca pasiunea ta pentru calculatoare va continua, vei putea opta pentru facultatea de informatica. Nu-ti recomand sub nicio forma filologia(acolo se invata multa istorie, e si proba obligatorie a profilului la BAC) si nici sectia de stiinte ale naturii(se axeaza pe biologie). Succes!