Încearcă să vorbeşti cu ea, să vezi ce i se întâmplă. Poate fi stresată, poate are probleme la şcoală, sau acasă. Poate are ceva probleme care o stresează şi o face să nu se comporte ca şi până acum. Dar ce am scris eu mai sus sunt presupuneri. Doar ea îţi poate spune ce s-a întâmplat (sau eventual o prietenă de-a ei, dar nu ştiu dacă ar "trăda-o").
Stii, cel mai important este sa vb tu cu ea, dar logic daca ai fi vb nu ai mai intra aici, pe TPU. Sa o luam cu inceputul, vreau sa cred ca la varsta ta esti destul de matur si dupa 3 ani iti cunosti iubita. Poate i-ai vb urat, poate i-ai gresit cu ceva. Trece si ea printr-o perioada mai grea, poate e stresata cu scoala, stii e perioada tezelor, intelege-o, fa o sa se simta apreciata, importanta dar nu o stresa. Te iubeste, asa cum zici tu, apai cu dragostea se poate trece orice obstacol, comunicare excelenta sa fie, in rest, va urez sa fiti fericiti, si... poate va luati si voi o vacanta de revelion sau craciun 2 zile undeva, voi 2 singurei nu strica, se renasc sentimentele uitate peste an. Reaprindeti scanteia aia, eu nu cred ca v-ati plctisit, doar sunteti oleaca stresati si nu va dati seama. O zi buna.
Vasile, femeia este o enigma. poate vrea sa mai cunoasca si alti barbati. poate vrea sa se marite. tu cand ai de gand sa o ceri? trei ani? de obicei si in casnicie apar astfel de probleme dupa trei ani, dar la voi ca nu aveti nici o obligatie, unul fata de altul? stau si ma gandesc ca dragostea vesnica, de la inceput care o visam cu totii, este cam scurta, vesnicia la noi este cam in raport cu viata trecatoare, si dorinta noastra de a face cat mai multe, intr-un timp limitat.romeo si julieta este un vis. un etalon. tu ai luat-o de la 14 ani.at-i facut tot ce am facut eu cu sotia in tot atatia ani de casnicie.ca placeri ma refer.numai ca, noi am facut doi copii care ne-au dat un scop mai mare in viata, si care nea intarit relatia. iar voi ...eu zic sa discuti serios cu ea, sa vezi daca te mai iubeste. daca e dispusa sa traiasca cu tine, toata viata. daca vrea schimbare, las-o. ca va regreta enorm, si ea are de pierdut.
Ms de sfatuti m-au ajutat in procent de 50% ca restul am compensat eu pot spune ca s-a rezolvat problema noastra trebuia sa tin un discurs care sa o fac sa inteleaga ca o iubesc si nu se merita ca o relatie de 3 ani sa se pearda din nimic, acum totul este bine va multumesc pentru sfaturi.