De ce vrei sa te muti atat de tare? Te-a suparat cineva? Nu te intelegi cu colegii? Daca asta e situatia te pot ajuta.
La mine in clasa toti sunt foarte rai...toti te ofenseaza.te numesc in toate felurile, si de asta mi-i greu, vreau intr-o alta scoala unde nu sunt atitea nedreptati..si unde toti sunt egali, nu suport deloc scoala asta.
Pai spune-le asa : In zilele de azi se cer profesionalele nu scolile bune!
Si asta e adevaru!
Totul ii foarte greu pentru mine acolo..esti ofensat in permanenta si nimeni nu te poate ajuta. Sunt colegi care sunt pursisimplu iubiti de profesori pentru ochi dulci, carora pentru 5 greseli le pune nota 10, iar tie 8. Mi-ar placea sa ma mut intr-o scoala normala, cu elevi normali care sa nu judece omul dupa infatisare si toti sa fie egali
Am sa-ti spun ceva din experientele mele. Am 19 ani, sunt in ultimul an de liceu si am fost in situatia ta. Eu, la inceput de clasa a 9-a am intrat pe portile liceului timit si speriat, foarte preocupat de parerile celorlalti si fara incredere in mine. Era si este o clasa formata doar din baieti. La inceput se legau si de cele mai mici rahaturi, doar sa se afle in treaba si pentru ca vedeau ca sunt o persoana slaba. Sa-ti spun ceva: ORINDE o sa mergi o sa fii criticata, mai ales daca esti mai buna la ceva decat sunt ceilalti. Mi-ai spus ca ceilalti te judeca dupa infatisare. Acum cativa ani, cineva mi-a spus ca sunt urat, dar mi-am dat seama ca o facea doar pentru ca era complexat de infatisarea lui si voia sa se simta mai bine. Chestiile astea nu merg, el tot asa e. In fine, sa-i lasam pe altii. Am trecut prin multe critici, momente penibile si momente in care eram foarte trist, dar stii ce? Sunt RECUNOSCATOR pentru tot, pentru ca stiu, ca daca mergeam la un liceu mai ''bun'', in care erau si fete, ele ma cocoloseau ca si in generala si nu eram persoana optimista care sun azi. Mai sunt timid, dar lucrez la asta. Nu poti sa ai prieteni in toate locurile, de fapt nu o sa ai in prea multe locuri prieteni adevarati. Eu cand termin liceul o sa rup legatura cu toti si cu putini o s-o tin asa, din cand in cand. Nu stiu cat de mult iti plac filmele motivationale, dar daca vrei un film care se potriveste cu situatia ta am sa-ti spun numele celui pe care l-am vazut saptamana trecuta: se numeste Men Of Honor. Sper ca te-am ajutat si mai vreau sa iti recomand ceva ce iti va schimba viata pentru totdeauna daca faci o zilnic: Meditatia. Am sa-ti dau un articol de al meu sa-l citesti, poate nu e grozav, dar la final explic cum sa meditezi. http://sebastiansebi.blogspot.ro/......odata.html O seara frumoasa si sper sa ajungi persoana care esti cu adevarat, adica o persoana de succes!
Eu nu spun ca ma simt ofensata, eu vreau doar tare sa ma mut din scoala...si nu stiu cum s-o conving pe MAMA. asta a fost intrebarea mea, dar oricum mersi pentru ajutor