| StefanVali28 a întrebat:

Salut.Sunt pe clasa a9a iar de luni intr-o saptamana am scoala altfel.La liceu se pun absente dacă nu merg în intervalul respectiv?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica este PE clasa a IX-a?
Nu cumva esti IN clasa a IX-a?
Bineinteles ca la liceu se pun absente la absolut fiecare ora lipsita si la 10 absente (atentie, nu 10 zile lipsite, ci 10 ore) se scade un punct la purtare. la 1 saptamana de absente poti fii exmatriculat.

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Din cate stiu eu te trece undeva si iti pune absentele in catalog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ma tot uit la raspunsurile tale si vad ca dai numai raspunsuri proaste.

Nu e adevarat, in saptamana altfel nu se trec absentele. Spun din experienta de la scoala si liceu.

| StefanVali28 explică (pentru anonim_4396):

Gonrax,profesoara mea de biologie mi-a zis la fel ca natalia ca se pun absente intr-un carnet și apoi parca a zis ca se pun în catalog dar până la urmă este profesor, ce vroiau să spună, nu veni? Plus ca avem si o activitate intr-o zi cu ea. Poate ca ceilalti care au răspuns au inteles în timpul anului și nu în perioada Saptamana Scoala Altfel de care am intrebat.Multumesc de raspuns

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Faptul ca nu dau raspunsuri care sa-ti placa tie, nu inseamna ca sunt raspunsuri proaste!
Dar nu am pretentie de la copilasi ca tine, sa inteleaga, sau sa stie tot.

| Clockwork a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba se trec.

| Adry05 a răspuns:

Depinde de liceu. In general nu, doar daca aveti profesori extrem de stricti. Eventual mergi prima zi si vezi cum se desfasoara si daca nu se tine cont, nu te mai duci daca nu vrei.