Mda, culoarea diferită n-am idee ce vrea să reprezinte :(
În principiu, "obligativitatea" prezenţei la cursuri ţine de profesor - sunt unii care fac prezenţa ( şi au/impun anumite condiţii )...
În schimb, laboratoarele şi seminariile sunt obligatorii!
Vezi şi detalii despre discipline & forma de evaluare în "Planurile de învăţământ" de la linkul :
http://emsc.ub.ro/programe-de-studiu/
Luni de la 14-16 NU ai ore!
Iar de la 16-18/18-20 depinde în ce grupă/subgrupă eşti :
* dacă eşti în 211 A, atunci eşti liber de la 18-20
* dacă eşti în 211 B, atunci eşti liber de la 16-18 în săptămânile impare şi liber de la 18-20 în săptămânile pare
* dacă eşti în 211 C, atunci eşti liber de la 16-18, etc.
E exact ce scrie acolo, iar din câte am înțeles eu(nu sunt sigur) la acele linii oblice(dacă acolo sunt prezente 2 ore) ora de sus reprezintă ora din sătpămâna impară iar cealaltă aia din săptămâna pară începând de azi. Adică o săptămână faci una din ele iar altă săptămână alta. Oricum nici eu nu-s prea în temă cu orarul dar cel mai bine e să aștepți să vezi cum e treaba mai bine și te înveți.
E săptămâna 1 deci impară. Sincer nu știu exact dacă așa e cum spun dar așa cred și așa fac mâine eu(oricum nu contază în primele zile căci nu va fi ceva extraodinar și atunci te și înveți).
Pe mine nu mă îngrijorează orarul cât mă îngrijorează găsirea sălii de clasă și altele că prin facultatea aia cred că o să cam rătăcesc în prima lună.
Bună!
Ce NU ai înţeles de pe acel orar?
Poate revi cu precizări...
Toate cele bune!