Daca tu crezi in asa ceva, e problema de inteligenta. Cam greu sa ne convingi cu asemenea prostii.
Prietene, aveam 8 ani.
Eu doar am spus intamplarea, nu încerc să conving pe nimeni să creadă.
Nici nu mă miră.
Acesta se numește fenomenul fantomă. Să zicem că o mașină fără prihană, adică a unei ambulanțe cinstite și pașnice, avea aceleași caracteristici exterioare ca a celei din legenda urbană. Din asta nu rezultă deloc că acea ambulanță răpea copii. La 8 ani ești parțial încă în lumea fantastică a poveștilor.
Un răspuns foarte bun. Se poate.
Aveai 8 ani, o vârstă la care un copil are o imaginație bogată, mai ales când aude astfel de povești.
Habar n-am, dar sentimentul că acea ambulanță era reală pare foarte convingător pentru mine, acum avand 17 ani.
Reală. Realitate formată în mintea ta din două imagini suprapuse plus o interpretare. Imaginile suprapuse. Una, cea din mintea ta, referitoare la cea care fură copii. A doua, din realitate, identică cu prima. Interpretarea. Dacă cele două imagini sunt identice, ambele fură copii, le beau sângele, și le iau organele pentru transplant.
Dar cu mintea de acum, ți-ai pus întrebarea cum poate fi transportat un organ uman peste graniță în condiții de păstrare a funcțiilor vitale, fără să fii prins în vamă? Deci, legendă urbană, care nu rezistă analizei raționale. Dar aceasta nu rezistă interpretării pline de groaza morții de la 8 ani.
Da, la asta ma si gandesc, ca un transplant are nevoie de un mediu steril etc.
Și câteva ore dintre momentul prelevării și al transplantului, căci nu poți carne putredă.
Intamplarea este 100% reală.
Ce e straniu? Ai zis doar ca ai vazut o masina. Masina aia putea sa o vada o gramada de oameni si nu neaparat sa fie o masina periculoasa
Pentru mine acea mașină a fost stranie. Acum habar n-am dacă ceilalți oameni au dat atenție.
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: