Ce e straniu? Ai zis doar ca ai vazut o masina. Masina aia putea sa o vada o gramada de oameni si nu neaparat sa fie o masina periculoasa
Acesta se numește fenomenul fantomă. Să zicem că o mașină fără prihană, adică a unei ambulanțe cinstite și pașnice, avea aceleași caracteristici exterioare ca a celei din legenda urbană. Din asta nu rezultă deloc că acea ambulanță răpea copii. La 8 ani ești parțial încă în lumea fantastică a poveștilor.
Daca tu crezi in asa ceva, e problema de inteligenta. Cam greu sa ne convingi cu asemenea prostii.
Aveai 8 ani, o vârstă la care un copil are o imaginație bogată, mai ales când aude astfel de povești.
Habar n-am, dar sentimentul că acea ambulanță era reală pare foarte convingător pentru mine, acum avand 17 ani.
Pentru mine acea mașină a fost stranie. Acum habar n-am dacă ceilalți oameni au dat atenție.
Prietene, aveam 8 ani.
Eu doar am spus intamplarea, nu încerc să conving pe nimeni să creadă.
Reală. Realitate formată în mintea ta din două imagini suprapuse plus o interpretare. Imaginile suprapuse. Una, cea din mintea ta, referitoare la cea care fură copii. A doua, din realitate, identică cu prima. Interpretarea. Dacă cele două imagini sunt identice, ambele fură copii, le beau sângele, și le iau organele pentru transplant.
Dar cu mintea de acum, ți-ai pus întrebarea cum poate fi transportat un organ uman peste graniță în condiții de păstrare a funcțiilor vitale, fără să fii prins în vamă? Deci, legendă urbană, care nu rezistă analizei raționale. Dar aceasta nu rezistă interpretării pline de groaza morții de la 8 ani.
Da, la asta ma si gandesc, ca un transplant are nevoie de un mediu steril etc.
Și câteva ore dintre momentul prelevării și al transplantului, căci nu poți carne putredă.
anonim_4396 întreabă: