Pai asta asteapta rasfat in continuare... dar eu zic ca va merge cum am zis eu. cel putin asa cred
O zi frumoasa!
Am incercat asta insa functioneaza pe moment as putea zice.
Alte sfaturii?
Cand se retrage, nu o lasa sa se retraga chiar daca e super mega mofturoasa, nu conteaza du-te la ea joaca-te si radeti impreuna fa glumite ia-te de ea in gluma, ca e draguta etc. Apoi spune-i poate avea incredere in tine.
O sa se repete asta, cand o sa se repete la fel nu o lasa fa-o sa se simta confortabil in preajma ta, astfel e posibil sa se deschida.
Nu are nevoie de morala are nevoie de fapte, ii poti spune o chestie ei [care nu necesita mare importanta dar care pentru tine ''cica'' e important astfel si ea va putea sa se confeseze tie]...
In momentul in care e suparata pe un membru al familiei sau pe ceva se comporta urat cu toti. Sa te duci la ea sa vb? nu prea ai cum pentru ca te injura mars, du-te la mata etc (mai in gluma mai in serios)
E doar un moft asteapta in felul ei sa fie alintata, prefera sa fie singura atunci cand se cearta cu cineva ''si sa o lase toata lume ain pace", ei si doar nu vrei sa fii tu ala care o lasa in pace? te injura? n-are decat se enerveaza n-are decat, du-te la ea razi cu ea binedispune-o si chiar daca face ea pe suparacioasa pleaca tu ''suparat", e ca un joc, atunci e aisi va da seama ca greseste si va veni la tine, incearca.
A, da am uitat sa specific ea a fost si este cea mai rasfatata de parinti
Am facut o legatura.