Îți zic sigur ca fetele nu vorbesc politicos cu tine de amorul artei, sigur te place.
O poți invita la o cină sau o plimbare în parc la apus. Fă ceva mai romantic și în caz ca nu este așa, cum intuiesc eu veți rămâne prieteni foarte buni.
In primul rand nu trebuie s amai chiuliti de la facultate, ca si acolo puteti fi santctionati deci va faceti rau chiar d ela inceputul anului.
Apoi, poti sa-i spui fetei ca o placi si sa o interbi daca vrea sa fie prietena ta, inainte ca alt baiat sa o intrebe...
"am intalnit o fata care ce credeti ea s-a bagat in seama cu mine...Ce imi sugerati sa fac?"
cheam-o la un suc/cafea/film/... și vezi ce-o ieși
"btw scuzati eventualele greseli" - pe viitor, cască ochii și scrie corect, nu te scuza, dă de gândit
Cel mai probabil sta pe langa tine, si prefera sa fie in preajma ta, pentru ca s-a nimerit ca amandoi sa fiti intr-o situatie similara si din care ati iesit amandoi din ea. In subconstientul ei, prefera sa stea langa tine, pentru ca mintea ei face corelarea dintre tine si o posibila rezolvare a preoblemelor.
Tu poti profita de asta si sa o inviti mereu undeva, sa ii ceri mereu sfaturi sau sa o bagi mereu in seama. In modul asta faci legatura de prietenie mai puternica cu ea. Si poate in timp, va dezvolta si ea sentimente pentru tine.