| JonD a întrebat:

Acelasi baiat, ce cerea sfaturi cum poate intra in gasca fetei pe care o place.Ma rog,m-am gandit la alta chestie,o prietena de a ei cu care se intelege mai bine,are o sora care este aproape de varsta mea,m-am gandit sa incerc sa ma imprietenescu cu ea,adica sa o bagam in "gasca" noastra sa zic asa,unu din fetele din "gasca" mea vrea sa vorbeasca cu ea, dar nu stie ce sa ii zica...adica nu poate sa o intrebe "fata,tu esti in clasa x? ah,imi place camasa ta!"...a,si mentionez ca e cu mine in scoala sora acelei prietene a fetei. Ceva idei, despre ce ar putea vorbi? Funda MAREEE!

3 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Dragul meu, marturisesc ca m-am amuzat citind plot-ul tau super complicat dar treaba asta nu are cum sa-ti ofere vreo satisfactie. Ai o gasca? Super tare! Dar las-o dracu de treaba, du-te si agata tu fata, pur si simplu. Suntem in 2012, nu mai suntem pe vremea biletelelor, a oracolelor si a surorilor care au o prietena prietena cu frizerul prietenei tipei care e prietena cu tipa de care iti place. E usor sa te intalnesti cu fata prin scoala, printr-o pauza. Priveste-o admirativ, putin mirat si apoi invit-o sa faca o nebunie cu tine, nu stiu... Sunt atatea sute de mii de variante si replici de la ''nu te supara, cat cantareste un urs polar?'' pana la hei.mi-ai facut ziua, gata cu scoala, hai sa chiulim undeva. Pari genul de om care n-are nevoie de extrem de multe sfaturi (vin si asa dupa o zi grea si in care am scris pe TPU vreo 12 ore + sesiunea mea de scris la volum, deci nu mai am stare sa-ti scriu foarte mult.). Te duci cu planu bine stabilit in minte si n-are ce sa mearga prost. Totul sta in incredere.

| Sase a răspuns:

You're lost, little boy!
Dar incearca orice! Cred ca merita. Atat doar, sa nu-ti faci sperante prea mari din prima. Nici din a doua...
Insa incearca tot felul de chestii(pe cat se poate sa nu fie stupide si, dupa cate vad, nu prea sunt) si e foarte tare ca gasca te sustine.
Si raspunsul e sa vorbeasca chestii de fete(camasa, par, baieti etc) si, daca e posibil, sa ajunga la ea prin intermediul cuiva care le cunoaste pe amandoua, ca sa fie creditabila.

| JonD explică (pentru Sase):

Mersi de sfat omule, apreciez! happyOricum, am gasit ceva replici ce sa le spuna acea prietena amea.