De fel chiar îs moldivean, dar de 6 ani m-am mutat in Ploiesti- PH si am pierdut accentul si cuvintele specifice.
Da ce prietene, diriga e amanta ta sau ce? De unde si pana unde "salut, ce faci?" Cati ani are diriginta voastra? Ca daca e de varsta mea o conving eu sa te salute.
Stai, ce? Suntem vecini, sora mea e bff cu ea iar ai mei sunt prieteni buni cu ai ei )))) In plus, are si sot..adica prieten dar se casatoresc in Aprilie. O stiu de 6 ani, e ca o sora..si de asta imi permit cu ea si sunt indignat ca era suparata, si inca mai e...
Poate are si ea probleme. Poate s-a certat cu sora ta sau cu parintii si orgoliul nu o lasa sa iti raspunda.Vezi si tu intreab-o direct daca sunteti asa buni prieteni.Incearca sa fii mai politicos.Sau poate trecea cineva si ii era rusine sa iti raspunda:Salut bai co**e, eu fac bine tu ce faci.Bafta
Eram singuri..mhh..cu soramea nu cred ca s-a certat, vorbeste si inca ies in oras, soramea cu iubitul ei, si diriga cu al ei, in grup, dar nu stiu...ma gandeam ca o fi stresata...dar, ghici ce, se mai uita si ciudat la mine. Si e naspa, sa fi prieten bun cu o persoana dar sa nu-ti spuna ce are, indiferent de cum o abordezi. Ma mai cede si pe hol, trece pe langa mine si-mi zice sa intru in clasa sau afara.a devenit exigenta-n ***.
Vorbeste cu sora ta...nah poate afla ea ceva sau ii zice sa se mai calmeze.Nu ai facut ceva pe la scoala sa o indispui?
Îs întra 7-a. Fac si prostii, dar nu mereu. Înfine, e cam suparata pe unii de la noi si ii tot lauda pe aia de la 7B. Dar nu stiu cum sa explic, de cand am inceput 2015 e mai ciudat...nu mai su tem cum eram..pkate ca e stresata cu nunta..nu stiu, face nunta in aprilie. Mersi ca m-ai ascultat, vorbesc si cu soră-mea..bafta si tie!
Pkate=cred, suntem*...eram pe telefon.
Cum sa ii zici la diriga-ta "salut"? Oricat de prieten ai fi cu ea, totusi... Cu siguranta de asta nici nu mai vorbeste cu tine
Nu e doar de asta..inainte ii ziceam asa, zambea la mi e ma saluta si cateodata imi ciufulea parul.dar de cand am trecut in 2015 nu mai e asa.
Posibil. Mersi..ai funda.
Pai poate a avut si ea o zi proasta. Poate ca are o problema.
La fel cum i-am spus si lui doreal.
Are treburi pe cap, sau probleme personale, ar trebui sa ii lasi timp sa-si revina
Sper ca asa va fi, altfel nu-mu explic.