| AlexAndrei96 a întrebat:

Acum chiar am o problema grava. Eram la scoala, mai eram doar eu si diriga trecea pe hol, eu ma duceam afara ca ma astepta tata, si fiind vecin si prieten cu ea am întrebat-o "Salut, ce faci?" Nici nu m-a bagat in seama! Si vreau sa spun ca in rest cand suntem la scoala ii dau buna ziua si altele..nu prea a mai vorbit cu mine saptamana asta. Ce credeti ca se intampla? crying(

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Pai poate a avut si ea o zi proasta. Poate ca are o problema.

17 răspunsuri:
| Vladutzw_Narcyz_1905 a răspuns:

Incearca si tu mai politicos.

| andrepb a răspuns:

Are treburi pe cap, sau probleme personale, ar trebui sa ii lasi timp sa-si revina

| doreal a răspuns:

Cum sa ii zici la diriga-ta "salut"? Oricat de prieten ai fi cu ea, totusi... Cu siguranta de asta nici nu mai vorbeste cu tine laughing

| AlexAndrei96 explică (pentru doreal):

Nu e doar de asta..inainte ii ziceam asa, zambea la mi e ma saluta si cateodata imi ciufulea parul.dar de cand am trecut in 2015 nu mai e asa.

| AlexAndrei96 explică (pentru andrepb):

Sper ca asa va fi, altfel nu-mu explic.

| AlexAndrei96 explică (pentru Vladutzw_Narcyz_1905):

La fel cum i-am spus si lui doreal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie ce probleme o avea.

| UNHleaSHD a răspuns:

Cum sa zici SALUT la o femeie? Esti moldovean?

| AlexAndrei96 explică (pentru doreal):

sad Posibil. Mersi..ai funda.

| AlexAndrei96 explică (pentru UNHleaSHD):

De fel chiar îs moldivean, dar de 6 ani m-am mutat in Ploiesti- PH si am pierdut accentul si cuvintele specifice.

| ywar a răspuns:

Da ce prietene, diriga e amanta ta sau ce? De unde si pana unde "salut, ce faci?" Cati ani are diriginta voastra? Ca daca e de varsta mea o conving eu sa te salute. happy

| AlexAndrei96 explică (pentru ywar):

Stai, ce? Suntem vecini, sora mea e bff cu ea iar ai mei sunt prieteni buni cu ai ei rolling on the floor)))) In plus, are si sot..adica prieten dar se casatoresc in Aprilie. O stiu de 6 ani, e ca o sora..si de asta imi permit cu ea si sunt indignat ca era suparata, si inca mai e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are si ea probleme. Poate s-a certat cu sora ta sau cu parintii si orgoliul nu o lasa sa iti raspunda.Vezi si tu intreab-o direct daca sunteti asa buni prieteni.Incearca sa fii mai politicos.Sau poate trecea cineva si ii era rusine sa iti raspunda:Salut bai co**e, eu fac bine tu ce faci.Bafta

| AlexAndrei96 explică (pentru anonim_4396):

happy Eram singuri..mhh..cu soramea nu cred ca s-a certat, vorbeste si inca ies in oras, soramea cu iubitul ei, si diriga cu al ei, in grup, dar nu stiu...ma gandeam ca o fi stresata...dar, ghici ce, se mai uita si ciudat la mine. Si e naspa, sa fi prieten bun cu o persoana dar sa nu-ti spuna ce are, indiferent de cum o abordezi. Ma mai cede si pe hol, trece pe langa mine si-mi zice sa intru in clasa sau afara.a devenit exigenta-n ***.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexAndrei96):

Vorbeste cu sora ta...nah poate afla ea ceva sau ii zice sa se mai calmeze.Nu ai facut ceva pe la scoala sa o indispui?

| AlexAndrei96 explică (pentru anonim_4396):

Îs întra 7-a. Fac si prostii, dar nu mereu. Înfine, e cam suparata pe unii de la noi si ii tot lauda pe aia de la 7B. Dar nu stiu cum sa explic, de cand am inceput 2015 e mai ciudat...nu mai su tem cum eram..pkate ca e stresata cu nunta..nu stiu, face nunta in aprilie. Mersi ca m-ai ascultat, vorbesc si cu soră-mea..bafta si tie!

| AlexAndrei96 explică (pentru AlexAndrei96):

Pkate=cred, suntem*...eram pe telefon.