Halele Maica Sfanta, pai voi sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe carti si sa experimentati cat mai multa scoala, cum vrei sa dovediti un sarut? Sarutul va dovedeste pe voi.Nu a fost nici o intalnire.
Ce aveti mai cu copiii? Voua la varsta ei o sa mintiti in faţă ca nu va placea un coleg de clasa?
Si ce avea raspunsul meu de e asa "criminal" ca nu inteleg? Te-am intrebat daca la varsta ei ti'a placut sau nu un baiat. Puteai sa raspunzi cu da sau nu. Nu sa ma iei cu sarcasmul asta
Natura mea bisexuala iti va da dreptate oarecum in legatura cu baietii Aww, oh haide, nu a fost chiar atat de rau desi vad ca a atins oarecum un sentiment.Nu am buretele de sters sentimente la mine acum dar pari o persoana acceptabila asa ca poate, doar poate, as risca sa`mi rascumpar greseala cumva.De obicei cer bani dar uite as putea sa fac o exceptie si sa te invat cateva trucuri care iti vor crea o placere criminala.
Ha. Ok poate ma mai gandesc la trucurile alea. Nu era ceva la sentiment oricum. Doar prefer raspunsurile directe fara sa fiu luata la tavaleala. Ma enervez destul de repede ce-i drept.