| Kent690 a întrebat:

am 12 ani si am incercat tigarile de vreo cateva ori 4-5 si as vrea sa va pun o intrebare la care nu vreau sa raspunda fraieri care au 18 ani, fumeaza de la 11 si sa isi dea cu parerea ca mai asteapta 3-4 ani sau cv de genu:ai innebunit? deci vreau un raspuns de la veterani seriosi nu mame cu prea mult timp liber care vorbesc degeaba. deci va rog dati-mi raspunsuri concrete. FUNDA FUNDA FUNDA FUNDA

6 răspunsuri:
| AndreeaaD a răspuns:

raised eyebrows
In primul rand nu ai pus intrebarea.
In al doilea rand te crezi asa mare incat sa fumezi? Deja daca ai fumat de 4-5 ori nu se mai poate spune ca ai incercat.O data incerci, a 2a oara o faci pentru ca ti-a placut.
Ce e in capul vostru? ...La 14 ani ce o sa faci daca deja de la 12 ani ti-e gandul la fumat?

| alex158 a răspuns:

Te sfatuiesc sa lasi prostiile si eu am facut-o si am regretat mult pentru ca am fumat ...esti mic mai bine cheltui banii pe ceva de baut sau de mancat decat sa-ti iei tigari

| pinkqueen98 a răspuns:

Copila revino-ti! laughing ai 12 ani raised eyebrows esti normala la cap? te crezi mare si tare ca fumezi? si te rog frumos sa pui intrebarealaughing

| Kent690 explică:

Intrebarea este daca opresc cresterea

| Kent690 explică (pentru pinkqueen98):

Intrebarea este daca fumatul opreste cresterea si sunt baiat

| AndreeaaD a răspuns (pentru Kent690):

Nu stiu daca opresc cresterea dar distrug organismul.Lasa-te de prostii si vezi-ti de treaba ta.Nu-s eu prea mare fata de tine dar totusi la 12 ani activitatea mea nu era fumatul.oh go on