| Stefan_Robert_1990 a întrebat:

am 13 ani implinesc 14 in august si imi place de o fata care este a 8-a si termina acum...si imi place foarte mult de ea si ea nu doreste momentan o relatie. A zis ca poate dupa examen, si intr-o zi m-am intalnit cu ea si am mers la ea la meditatii si meditatoarea ei nu a venit Meditatoarea si ea mi-a prezentat casa ei care este in constructie si ne intelegeam foarte bine si asa trecuse timpul si a venit vremea sa plec deoarece venise tatal ei si avea treaba cu ea la casa si in ziua aia m-a condus la coltul strazii evident eram pierdut XD si la coltul strazii m-a luat in brate am simtit ceva in inima parca imi bubuia de fericire si in aceeasi zi nu imi mai raspunsese la mesaje pana la 1:55 spre ora 2:00 si pana atunci ma speriasem nu stiam ce sa fac am si sunat-o si i-am dat si mesaje si ea inca este putin suparata deoarece am vorbit cu o prietena de-a ei care se certasera si am vorbit cu prietena ei si i-am zis tot ce s-a intamaplat si cand am vorbit seara cu ea a zis ca,, ma omoara" am reusit intr-un final sa ma impac, cu ea si eu vreau sa ajung cum sa fac sa ma ia din nou in brate?! Chiar simt ceva pentru ea TE ROG TPU! RASPUNDE-MI LA INTREBARE! SUNT DISPERAT O IUBESC!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WaterDrop a răspuns (pentru Goia_Bogdanel_1999):

Asculta ce zice tipul asta.Este indeajuns de nebun incat sa-i mearga!

Răspuns utilizator avertizat