anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si mai fumam din cand in cand si m-am gandit sa iau o tigara electronica pe la 20 de lei, dar nu prea stiu unde sa o ascund, m-am gandit sa o bag sub pat, dar na, vreau niste pareri, va rog sa nu imi spuneti ca nu imi face bine, etc. Ofer funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, te inteleg, acum aproape toti baietii fumeaza, ascunde-o in dulap printre haine, in ghiozdan, pune-o sub perna noaptea cand dormi. N-am idei, sper ca ti-am fost de folos

15 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

De ce sa o ascunzi? lol...

| denisman a răspuns (pentru AC4S4):

Man, am 13 ani, cum ai vrea sa le spun alor mei ca fumez...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru denisman):

Cine te obliga sa fumezi? logica cartofului, jur. Adica daca chiar iti place si simti ca fara tigari tu nu poti trai, spune-le. Altfel, nu vad de ce mai fumezihappy

| MidnightR a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce am putea ma rog sa intelegem? Ca e la moda fumul de tigara?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 13 ani fumezi? Zii mamei tale ca nu mai apuci bacu'winking

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

De ce fumezi? Crezi ca e misto? Mai bine te sinucizi decat sa mori lent si degeaba. Si mai iei si banii parintilor pentru asta.

Poate ti se pare misto acum, dar in viitor vei regreta totul. Nu mai face d-astea, apuca-te dracu de teme si joaca-te in parculet! Nu spun ca asa ar trebui sa te porti la varsta ta, spun ca esti atat de prost incat nu m-ar mira sa te vad jucandu-te cu copii infantili.

| Radu284 a răspuns:

Pe noi ne intrebi unde sa o ascunzi? Cum ziceau si ceilalti, in dulap e probabil cel mai bun loc. Si daca o gaseste mama, ii zici ca sa zica mersi ca nu fumezi tigari normale.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde? Mai toți amicii mei sunt nefumători.

| T0T a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Pe mine mă amuză imaginea ta cu câinele și oarecum îmi plac răspunsurile tale chiar dacă uneori sunt greșite. Depinde de organismul fiecăruia. Adică sunt organisme care se adaptează și vezi oameni foarte bătrâni care au fost și sunt fumători mari sau alții care mor din anumite afecțiuni date de acest obicei mai repede cum ar fi prin cea mai nasoală boală pe care o poate produce, cancerul. Deci fiecare cu norocul lui. Dar dacă se apucă de fumat și se lasă peste vreo 10 ani va avea probleme mari oricum ar fi.

| AirănMeidăn a răspuns:

Ai un penar mai vechi sau ceva? bag-o acolo
sau eventual intr-un sertar unde esti sigur ca nu iti cauta nimeni
oricum ar fi, gaseste un loc in care sa umbli doar tu, asta e tot ce conteaza

| denisman a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Mai bine ai tacea din gura si ai inceta sa ma critici.....Am mentionat ca daca esti d-asta cu lasa-te ca nu e bine, du-te... viata mea, fac ce vreau cu ea, si in plus tigara electronica nu dauneaza, m-am documentat!

| Wehrmacht a răspuns:

Pune-o undeva unde parintii nu au ce sa caute, unde nici tu nu ai avea ce sa cauti.
In haine este exclus.La fel si prin sertare.Trebuie luata in considerare si varianta gasirii ei in urma mutarii mobilierului.
O idee ar fi sa alegi niste mobila grea si mica(sa intre pe usa fara sa fie intoarsa pe verticala cum ar fi un dulap de exemplu, este de preferat una cu roti daca exista) si sa atasezi tigara de partea de jos(adica sub ea, intre ea si podea).
O ascunzatoare excelenta este insa nu locul in care este pus tigara ci locul facut special pentru asta. Exemplu:
Ai un sertar care iese din mobilier? Nu unul care este facut sa fie scos pentru a cauta ceva prin el ci care sa poata sa fie tras inainte si inapoi dar sa poata sa fie si scos de tot daca mesteresti putin.Il scoti, faci o gaura in peretii lui(trebuie sa fie suficient de gros) si o bagi acolo.Trebuie sa ai si un capac pentru gaura care sa nu provoace suspiciuni. Daca dai o gaura rotunda dai si in celelalte parti sa arate la fel.Asta poti face la orice obiect care ideplineste conditiile.
Te pasioneaza avioanele, masinile...etc? Cumpara o macheta frumoasa si fa o ascunzatoare in ea.Nu vad vreun motiv sa o inspecteze parintii. Pune-o intr-un loc unde nu trebuie mutata pentru a sterge praful de exemplu sau faci tu asta in loc sa o faca parintii.

Ai pat ce se ridica pentru a pune lucruri sub el? Fa rost de o bucata de lemn sau de ce-o fi exact cum este placa de jos a patului si fa un spatiu cu inaltimea diametrului tigarii.Ascunde-o acolo.Fa o portita in pat. Daca de exemplu are 4 bucati de lemn ce fac dreptunghiul atunci fa astfel incat sa o poti scoate de la un capat cand ai nevoie.

In carcasa unui ceas mai mare este alta posibilitate.

Folosesti doar acelasi tip de spray deodorant? Faptul sa este pus sub presiune este un avantaj deoarece parintii nu or sa il desfaca.Consumi un tub, te asiguri ca presiunea-i eliberata si il tai astfel incat sa poata fi pus la loc fara sa se observe.Bagi tigara acolo in ceva si pui un lichid care sa se auda la fel ca cel original pentru a nu fi aruncat de catre parinti(tigara trebuie fixata ca sa nu se auda cum loveste peretii). Totusi, risti sa-l foloseasca cineva cand ramane fara si sa se afle.

Genu' asta de idei sunt cele care functioneaza.Nu-i usor da'-i sigur.

| denisman a răspuns (pentru Wehrmacht):

Scuze ca nu ti-am dat funda, ai dat raspunsul prea tarziu, tu ai fii meritat-o sigur, multumesc mult de idei si multumesc ca nu m-ai criticat, o sa o fac pe cea cu macheta, chiar mi-ai fost de folos

| CatelusaCuParulCret a răspuns (pentru T0T):

Nu sunt neaparat gresite dar ma fac inteleasa foarte greu. Da, stiu ca organismul fiecaruia este diferit. Eu prin raspunsul acela ii judecam modul de gandire. Decizia de a fuma este un lucru pe care nu il poti face cu mentalitatea unui copil de 13 ani. Asa sper ca considera si mama lui, pentru ca altfel copilul nu ar fi vrut sa ascunda tigara. Probabil ca am exagerat cu lucrurile pe care le-am spus dar exista multi prunci de genul asta care s-au schimbat dupa ce au pus o intrebare pe TPU. Si eu ma informez inainte sa pun intrebarile, dar daca mai vad vreun prunc care se crede academician il iau si il omor cu propriile mele maini. Simplu.

| Wehrmacht a răspuns:

Sunt experiente personale.Care dracu' erau sansele ca maica-mea sa se duca la toaleta si sa ia cu ea o carte cu Windows XP unde imi pusesem banii?