| SexyBlue a întrebat:

am 13 ani si vreau sa ma ajutati in legatura cu ceva. eu am jucat la loto 6/49 adica joc de pe la 12 ani jumate..sunt in clasa a 7a si invat bine. aproape de foarte bine media peste 9.50 big grin in fine sa trec la subiect. de cand am vazut ce fel se poate castiga la loto am zis sa incerc si eu. da craciun am ghicit 3 numere si am primit 30 lei laughing tongue in fine dar problema este ca nu pot sa-mi scot din cap vreau sa castig cu orice pret premiul laughing si am un fix. eu nu traiesc rau de loc chiar pot sa spun ca am un trai bun. mediuwinking dar as vrea sa castig acei bani pentru ca vreau sa vad toata lumea happy cand aud pe profesori invata ca ai sa ajungi mare si cand ma gandesc ca : inveti, ajungi mare, iei salar de 2000 lei maxim 1000 euro si cand ma gandesc ca daca as castiga nu ar mai trebui sa ma chinui. nu zic ca nu ar trebui sa invatwinking ba chiar mai mult asa invata mai bine. cum scap de acest gand cu loto ca e aproape imposibil sa castigi sad dau funda merci anticipat! :*

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Poate te vindeci daca citesti povestile celor care au castigat la loto ( atat straini cat si romani):
http://www.taifasuri.ro/......-2011.html

| Secret2000 a răspuns:

Joaca din placere. nu-ti da ultimi bani din casa pe bilete loto... eu joc ocazional cand ies prin oras... si mai cumpar 1 bilet cate`o data.

| michelia a răspuns:

Cu totii avem dorinte si vise si ne bucuram cind ni se indeplinesc.
Sanatos e sa ni le alegem potrivite posibilitatilor sau perspectivelor pe care le avem; sa fie adica realiste.
In cazul tau e vorba de o patima, o dependenta si incerci sa ti-o justifici tie si celorlalti prin faptul ca acel cistig te-ar face fericit/a.
Ai intrat pe o panta periculoasa din care fac parte si cei dependenti de jocurile de noroc care cred ca " acum e ultima oara si gata". Si nu e.
Ai doar 13 ani si ai sanse sa-ti revii doar daca renunti DE TOT la a mai juca. Stiu, e cam greu, pentru ca deja e o obsesie compulsiva ideea de a-ti lua bilet si a urmari cistigurile.

Ori incerci singur/a sa pui altceva in loc in mintea ta ( iti cauti preocupari care sa-ti umple gindurile), ori apelezi la ajutor profesionist, cu sprijinul parintilor. Sint psihologi care se ocupa si cu asa ceva si poate trebuie sa ajungi la ei.

| reihiuke a răspuns:

Pana nu scapi de dorinta, nu ai cum sa scapi de gand. Gandul cu loto e de fapt modul prin care vrei sa-ti realizezi dorintele acelea.

| frumusyka334 a răspuns:

Pana nu scapi de dorinta nu vei reusi mai bine ai juca la ceva gen loto Grecia kino sau Italia superenlloto se joaca la superbet cu 1 leu Grecia se estrage din 15 in 15 min si Italia martea joia si sambata... ar mai putea fi si polonia care se extrage de 2 ori pe zi la 3 dupamiaza si 11 noaptea costa mai putin si castigi mai mereu nu-s sume mari dar asa iti va pieri pofta de loto pentru mai multe inf da-mi un msj cu id tau si te pot ajuta stiu persoane care au trecut prin asa ceva

| SexyBlue explică:

Michella. vreau sa-ti spun ca nu sunt dependent pot sa ma las oricand vreau laughing si din a mai juca nu renunt pentru ca nu o sa fiu falit daca joc din cand in cand cate 5 lei tongue

| michelia a răspuns (pentru SexyBlue):

Esti clar dependent; poti sa te lasi " oricind vrei", dar nu vrei, pentru ca nu poti de fapt.

| SexyBlue explică:

Auzi. de ce zici ca is dependent cand nu stii despre ce e vorba si joc cate 1 bilet pe saptamana? si ala daca il joc uneori nu. plus de asta depend inseamna sa joci non stop sa depinziwinking pe cand eu nu fac asta.

| TheBleuFlower a răspuns:

Incearca la bingo metropolios