Joaca din placere. nu-ti da ultimi bani din casa pe bilete loto... eu joc ocazional cand ies prin oras... si mai cumpar 1 bilet cate`o data.
Pana nu scapi de dorinta, nu ai cum sa scapi de gand. Gandul cu loto e de fapt modul prin care vrei sa-ti realizezi dorintele acelea.
Poate te vindeci daca citesti povestile celor care au castigat la loto ( atat straini cat si romani):
http://www.taifasuri.ro/......-2011.html
Pana nu scapi de dorinta nu vei reusi mai bine ai juca la ceva gen loto Grecia kino sau Italia superenlloto se joaca la superbet cu 1 leu Grecia se estrage din 15 in 15 min si Italia martea joia si sambata... ar mai putea fi si polonia care se extrage de 2 ori pe zi la 3 dupamiaza si 11 noaptea costa mai putin si castigi mai mereu nu-s sume mari dar asa iti va pieri pofta de loto pentru mai multe inf da-mi un msj cu id tau si te pot ajuta stiu persoane care au trecut prin asa ceva
Cu totii avem dorinte si vise si ne bucuram cind ni se indeplinesc.
Sanatos e sa ni le alegem potrivite posibilitatilor sau perspectivelor pe care le avem; sa fie adica realiste.
In cazul tau e vorba de o patima, o dependenta si incerci sa ti-o justifici tie si celorlalti prin faptul ca acel cistig te-ar face fericit/a.
Ai intrat pe o panta periculoasa din care fac parte si cei dependenti de jocurile de noroc care cred ca " acum e ultima oara si gata". Si nu e.
Ai doar 13 ani si ai sanse sa-ti revii doar daca renunti DE TOT la a mai juca. Stiu, e cam greu, pentru ca deja e o obsesie compulsiva ideea de a-ti lua bilet si a urmari cistigurile.
Ori incerci singur/a sa pui altceva in loc in mintea ta ( iti cauti preocupari care sa-ti umple gindurile), ori apelezi la ajutor profesionist, cu sprijinul parintilor. Sint psihologi care se ocupa si cu asa ceva si poate trebuie sa ajungi la ei.
Michella. vreau sa-ti spun ca nu sunt dependent pot sa ma las oricand vreau si din a mai juca nu renunt pentru ca nu o sa fiu falit daca joc din cand in cand cate 5 lei
Auzi. de ce zici ca is dependent cand nu stii despre ce e vorba si joc cate 1 bilet pe saptamana? si ala daca il joc uneori nu. plus de asta depend inseamna sa joci non stop sa depinzi pe cand eu nu fac asta.
Roelly202 întreabă: