Eu pe la 13 ani aveam 1.75 iar acum la 23 am 1.97, la 16 ani atingi cam 98% din inaltimea pe care o sa o ai ca adult, eu la 16 ani aveam 1.93, lucrurile stau insa genetici e normal ca daca ai parinti inalti si practici si un sport care sa te dezvolte vei creste inalt, eu de exemplu nu am practicat niciun sport de performanta am facut in generala volei care nu mi-a prea placut si in rest inot dar mai mult de distractie si ce faceam in fiecare zi exercitii fizice dar pentru forta, era clar ca o sa cresc inalt din moment ce mama are 1.65 si tata 1.98.Eu iti pot oferi doar o statistica, calculeaza asa:inaltimea mamei+inaltimea tatalui +13 si totul impartit la 2 si afla ca din rezultatul dat majoritatea cresc cu 10 cm mai mult, mie unul calculul imi da aproape perfect
Da o sa cresti, se spune ca fetele cresc pana la 18 ani iar baietii pana la 21.
Oricum asta depinde si de natura fiecaruia.
Cam 10-12 cm pe an, chiar nu ar trebui sa-ti faci griji, intre 12-16 ani majoritatea baietilor se dezvolta insa mai sunt si unii care cresc dupa 16, cand am intrat in liceu am avut un coleg foarte scund si ai ziceam ``puiul``doar ca din clasa a10a puiu a inceput sa creasca si ajunsese la terminarea liceului la 1.80+