| AnonimulCodlei a întrebat:

Am 14 ani și am o problemă mare și aș aprecia foarte mult dacă mi-ați răspunde sincer. Deci eu în câteva zile voi fi spus de un pârâcios la diriginte că fumez. Ei, problema este că dirigintele este... tatăl meu și nu glumesc (știu, ghinion, dar ce sa faci) și chiar nu vreau să creadă că fumez. Acum câteva zile, pârâciosul venise cu mine și încă câțiva colegi din clasa mea să fumăm puțin. Ei bine pârâciosul (Andrei) pe atunci era de "treabă", și părea de încredere. Când ne-am apucat de fumat, eu am fumat cam 2 țigări de față cu el, DAR și el a fumat 2 țigări, dar asta nu o să mă ajute, căci vreau ca taicămeu sa nu creadă că EU am fumat. Ceilalți colegi cu care am fost sunt de încredere, dar nu sunt sigur de unu dintre ei. Deci dacă m-ați ajuta, as fi extrem de recunoscător. A, da și dovezi nu există, nu poze, nu înregistrări, doar Andrei și poate încă unu. VA ROG MULT VREAU SFATURI, NU VREAU SA FIU CREZUT FUMATOR!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te opresti din fumat pentru ~2 saptamani deoarece taicatu n-o sa-ti spuna ca a aflat ci o sa te cauta sa te prinda cu tigara in gura. Daca iti spune, nu merita sa fie profesor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai încurcat-o, mare omor ce iei

| Kerre a răspuns:

Daca nu are nici un fel de dovada atunci nu poate sa afirme faptul ca tu fumezi, doar daca are 1 sau mai multi martori care te-au vazut fumand, asta ar putea creste credibilitatea.

| Bondarel99 a răspuns:

E cuvantul tau impotriva cuvantului lui si tatal tau nu ar trebui sa il creada asa imediat.

| SkyPilot a răspuns:

Tu chiar crezi ca tatal tau nu stie? E profesor, a vazut o mie de fumatori de varsta ta. Iti miros hainele, iti miroase parul. Daca e nefumator il izbeste imediat mirosul.

| AnonimulCodlei explică (pentru SkyPilot):

Nu fumează, dar nici eu nu am mai fumat de Vineri, și, practic nu sunt fumător, mai fumez cu colegii când ies cu ei. Dar la școala sunt 2 martori (defat 6, dar cei 4 sunt de încredere) și dacă mă zic, am incurcat-o.

| AnonimulCodlei explică (pentru anonim_4396):

Dar el e dirigintele meu, voi fi de față când ăia mă vor pârâ.

| wpetterssone a răspuns:

Eu cred ceva doar dacă văd și aud eu. Deci, tatăl tău va investiga. Oprește-te din fumat de frica tatălui tău, dar și pentru că nu este sănătos.