anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani si am o problemuta. Prietenii mei ma ignora uneori pentru ca nu sunt suficient de amuzant. As dori sa imi dati niste sfaturi, cum sa provoc fericire. De fire sunt foarte serios, nu stiu, ma simt foarte matur si nu ma amuz la foarte multe glume. Vreau sa schimb asta fiindca nu suport sa stau acasa si sa nu povestesc cu nimeni pe skype. (Repet astea se intampla doar pe pc nu si la scoala/ afara. dar totusi ma simt dat in afara si ignorat. Azi spre exemplu 1 coleg care era in conferinta cu inca 4 de ai mei nu a vrut sa ma bage fiindca le stric distractia dar de obicei eu nu zic mai nimicstraight face) Va rog ajutor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu e nevoie să te schimbi, înțelege că oamenii ăștia nu îți sunt prieteni.

6 răspunsuri:
| BunicutaWolverine a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate. Si ce as putea eu face tinand cont ca prietenii care nu ma judeca pentru ceea ce sunt, sunt in colectivul "amuzantilor". Nu pot sa ii trag spre mine si nici sa evit grupul acela. Sunt intr-o situatie ciudata. Asta e marea dilema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BunicutaWolverine):

când te simți în plus pleci. nu poți să cerșești atenție, cine îți e prieten te acceptă așa cum ești. dacă nu ești primit să zic așa în grupul lor, caută-ți alți prieteni cu care să-ți facă plăcere să-ți petreci timpul și să vă asemănați în privința caracterului.

| BunicutaWolverine a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult happy. As vrea totusi sa ma accepti la prieteni. Mi-ai facut ziua mai buna. Multumesc din nou

| Scarbo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat pesimism laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Scarbo):

de ce ar fi vorba de pesimism?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa te prefaci. Nici mie nu-mi arde prea des de glume dar daca incerc sa fiu amuzanta, pot. Sau ai putea sa gasesti oameni care iti seamana dar e mai greu.