| DayaDaya a întrebat:

Am 14 ani si as dori sa slabesc timp de o saptamana cu 3-4 kilogrme, cu ce ma puteti ajuta! Va rog sfaturi!

Răspuns Câştigător
| RandomGirl a răspuns:

Ai putea incerca un regim disociat care nu este atat de sever si chiar da rezultate! Eu l-am incercat si in prima saptamana in slabit parca 3kg.Este asa:
In prima zi cartofi fierti(poti sa pui si putina sare nu ai limita dar nu este cazul sa exagerezi)
In a II-a zi muschi de vita fiert( eu niciodata nu am mancat pentru ca nu imi place si am repetat prima zi)
In a III-a zi grepfruit(toata ziua, eu am adaugat si putina miere pentru ca nu prea imi place gustul)
In a IV-a zi iaurt( ar fi preferabil un iaurt slab dar eu am mancat iaurt de fructe pentru ca am zis ca este o zi de rasfat big grin)
In a V-a zi peste fript sau fiert( eu am mancat ton de lene...)
In a VI-a zi iaurt+2 oua fierte( poti sa mananci cat iaurt vrei)
In a VII-a zi pui(fript sau fiert cum doresti tu dar sa ii dai jos pielita)
Pe langa asta nu am mai mancat dupa 6 si in fiecare zi am facut miscare(mers pe jos), iar in 3 zile am facut aerobic timp de 1 ora.
Chiar sper sa te ajute! Sa stii ca prima oara cand l-am tinut strict(mergeam si la sala) am slabit 5kg!
Ai grija dupa ce ai slabit ce mananci sa nu ti se depuna la loc si chiar dublu.
Inca un pont: bea multa apa pana la 2l daca poti si incearca sa bei un pahar inainte de masa si dupa masa, chiar te va ajuta la digestie.
Multa bafta!happy

4 răspunsuri:
| DayaDaya explică (pentru RandomGirl):

Mersi mult!

| whiteOdrink a răspuns:

Ai grija cu slabitul asta intr-o saptamana! Mai intai de toate ar trebui sa iti faci niste analize si sa mergi la un medic ceva sa iti recomande o dieta corespunzatoare analizelor tale. Nu uita, ca trebuie sa mananci de multe ori pe zi, dar putin...si sa faci sport, pentru ca asta e cel mai important! Oricum, ai grija. daca slabesti cat ti-ai propus, ai grija cu sanatatea!happy
Spor si succes!

| DayaDaya explică (pentru whiteOdrink):

Mersi,voi tine cont da sfaturile tale!

| RandomGirl a răspuns (pentru DayaDaya):

Cu multa placere!happy
Si ai grija cu regimul asta si incearca sa nu il tii mai mult de o saptamana ca te vei simti rau. Eu am vrut foarte mult sa slabesc vara trecuta si l-am tinut vreo 3 saptamani si am inceput sa am ameteli, iar dupa analize am aflat ca am lipsa de fier si na ai grija... daca vrei doar 3-4kg cum ai zis e ok, dar sanatatea e cea mai importanta! happy