Asteapta sa mai cresti, iar odata cu varsta, iti va creste sau iti va aparea si barba. Nu ai ce sa faci ca sa accelerezi procesul asta.
Pana iti creste poti sa o desenezi cu carioca. Iti cumperi un aparat de ras din plastic si fara sa scoti capacul exersezi zilnic cu barbieritul.
Barba la 14 ani cam neobisnuit, nu crezi?
Eu ma barbieresc de cateva luni doar(deoarece mustata crestea prea mare) si abia ce au inceput sa imi apara primele fire pe barba, obraji si la perciuni (mai mult puf, oricum).
Daca neaparat vrei tu barba, mai ai de asteptat pana pe la vreo 18-19 ani, si nici atunci nu o sa ai barba foarte mare (depinde de gene, totusi).
Dar daca te-ai stradui tu sa-ti mai creasca putin mintea cea putina, ce ai zice?
Ce ai frate? Si zici de mine sa imi creasca mintea, uitate la tine, si in primul rand nu iti mai bate joc. Eu nu am nimic cu tine.
Tu n-ai nimic cu mine / eu n-am nimic cu tine = tu ai ceva cu tine -nu-ti convine ca n-ai barba la 14 ani. Eu imi bat joc = arata-mi unu de 14 cu barba.
Impinge-o si iese sau trage de părul de pe fund si iese si asta de pe fata pentru ca-s interconectati.
Crede-ma, nu vrei barba la varsta asta. Eu am fost destul de norocos cu genele astea, intr-un fel. La 14 ani trebuia sa ma barbieresc zilnic, iar la 15 m-am saturat si am pastrat-o. In prezent inca am barba, nu din motive personale, mai degraba pentru a ii face pe plac prietenei, insa e destul de greu, si uneori si putin costisitor sa o intretii.
Piciu_Mihaela_ întreabă: