Un individ nu poate forma un grup.
Tu cum te distingi fata de ceilalti colegi ai tai?
Stai cu cei cu care ai ce vorbi, nu conteaza ce grup e, nu trebuie sa fii prieten pe viata cu ei sau ceva ci doar sa ai o activitate sa-ti treaca pauzele si cu cine sa te "cuplezi" pentru eventuale proiecte. Din ce zici pare ca fetele ar fi, du-te si stai cu ele, n u conteaaza ca-s fete si tu baiat, stiu multi tipi care se inteleg si stau mai mult cu fetele, nu e nimic ciudat, ba chiar unii baieti pot sa se uite cu invidie la tine ca-ti petreci timpul cu 3 fete.
3 fete tocilare care nu numai ca invata de rup, dar au si fetele pline de cosuri, ochelari, sunt grase, etc.
Pare suna ciudat si paranoic, dar...eu ma vad a fi normal iar ceilalti ciudati...
Bai nu stiu ce sa zic m-as bucura sa fiu eu in clasa ta m-as incadra in grupul de gamerii da la mine e doar grupul de smardoi la 15 ani aia smecheri si ***
Foarte frumos! Critici aspectul fizic! Din pacate esti alta dovada vie ca un om poate trai fara creier. Te crezi mai superior fata de altii. Te crezi mai perfect, te crezi mai waw, cand de fapt tu esti ciudatul in ceea ce povestesti aici.
Acum daca cineva vrea sa fie prieten/ prietena cu tine trebuie sa aiba fata fara cosuri si sa aiba corpul tras prin inel ( slim ). Si mai postai alta intrebare ca tu iti doresti sa faci s3x? Cu asa gandire, cu asa comportament?
Tu ti la distanta persoane pentru ca sunt grase, ca poarta ochelari si ca au fata plina de cosuri. Uite unde statea perfectul clasei cu tenul curat. Macar alea grase si mioape socializeaza cu cineva. Tu, perfectul clasei, stai singur.
Imi era mila de el, dar cand am vazut raspunsul ala mi-am cam dat seama de ce e evitat de toti, si-o merita fara indoiala, foarte bun raspunsul tau
Diorrus întreabă: