| rumi36 a întrebat:

Salut TPU
Am 15 ani si am gasit un loc de munca ca animator la petrecerile pentru copii.
Le-am dat un mesaj formal si in urma acestuia mi-au spus sa le atasez un CV si ca in urma acestuia ma vor chema la un interview dar nu m-au chemat la interview.Care ar fi sansele ca nu vor sa ma angajeze? CV-ul meu a fost clar in care am accentuat abilitatile si calitatile care m-ar face un angajat potrivit.
Le-am trimis CV-ul acum 20 de minute si l-au si citit, ar trebui sa mai astept?

8 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Sa dea Dumnezeu fratele meu săte accepte și sa muncești frate bravo ai tot respectul meu cu Adevărat nu-ți irosi timpul cu figuri și nimicuri muncește cinstit strângeți bănuți frate rumi. și dacă nu te accepta locul ăla de munca caută pe olix frate du-te personal frate cu cv tu frumos întrebi și vorbești cu ei direct ca vrei sa muncești ai să vezi că Dumnezeu o să-ți deschidă uși frate ai sa vezi.

| sierra1 a răspuns:

știi ce cred eu? NU se vor incurca cu o persoană de 15 ani, de NICI O CULOARE

| dullcat a răspuns:

Buna.Te incadrezi in ce priveste varsta pentru jobul respectiv? Din pacate toti vor spune ca te cheama, insa prea putini o vor face.Cam asta e realitatea, si trebuie sa inveti sa o infrunti fara sa te lasi demoralizat/a.

| rumi36 explică (pentru sierra1):

Ai dreptate dar ei au pus in descriere ca cauta persoane tinere cu varsta intre 15 si 20 de ani

| sammie a răspuns:

Așteaptă 2-3 zile.

| sierra1 a răspuns:

Doar transparent

| sierra1 a răspuns (pentru rumi36):

Așa să fie cum zici tu