anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,, am 15 ani si nu am prietena si nici nu am avut si sunt trist din cauza asta. eu nu-s genu sa stau in casa la pc etc, ma plimb cu gasca prin parc dar sunt mai timid si cind o fata se da la mine nu stiu ce sa fac ce sa zic si o las balta, ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| ツDiana a răspuns:

Atunci..ramai cu timiditatea.

| mydarling a răspuns:

Pai, incearca sa ai incredere in tine si sa vorbesti, bagate in seama, pentru ca asa nici o fata nu se va mai apropia de tine, fii sociabil!

| NoShit a răspuns:

După ce-ai băut câteva păhărele, vine de la sine.

| Hukez a răspuns:

Fi mai increzator si raspunde la avansuri atat cat sa nu te considere infumurat.
Pentru a fi cu cineva trebuie sa filtrezi cu o persoana asa ca da'i bataie si pune ochii pe o fata.

| nesuferit a răspuns (pentru ツDiana):

Si eu cu fetele big grin

| BiancaBaby a răspuns:

Nu ar trebiu sa fii trist, ca ai tot timpul sa-fi faci destule prietene
dupa parerea mea nu ar trebiu sa fii neaparat tupeist sa te placa fetele (stiu destui baieti timizi care au prietene), trebuie sa fii tu insuti si sunt sigura ca macar o fata va observa si va aprecia asta
bafta

| DeeDee01 a răspuns:

Fetelor le plac baietii cu simtul umorului fa cate-va glume bune, nu din astea de 2 bani si fii tu insuti asta e tot ce conteaza, nu te schimba pentru o fata ca vei gasi una sa te placa asa cum esti. big grin
Succes happy.

| ツDiana a răspuns (pentru nesuferit):

Aha. tongue