| mentolol a întrebat:

Salut TPU, am 15 ani si nu stiu cum sa ma bag in seama cu o fata si ce sa vorbesc cu ea, dau funda cel cărui ma poate ajuta si sa imi deschidă ochiul mintii)))). Dau Funda!

3 răspunsuri:
| Gegegege a răspuns:

Salut, depinde cum vrei sa te bagi in seama cu ea, eu îți recomand sa incepi pe Instagram, raspunde i la un story cu ceva amuzant sau cu ceva despre ce e in story ul ala, apoi intreab o ce i place sa faca, afla lucruri despre viata ei despre prietenii ei, afla cum gandeste ea, îți spun sincer cateodata degeaba e frumoasă daca nu gandeste, apoi daca si ea crede ca esti frumos sau ceva, o sa caute si ea subiecte de vorbit cu tine, încearcă sa iesi cu ea la o intalnire, si totul va veni de la sine, puteti iesii la cinema sau făcând ceva ce va place la amandoi, te salut si mult noroc sa ai

| mentolol explică (pentru Gegegege):

Mersi mult de idee happy te salut

| MarianWLF a răspuns:

Un simplu buna eu sunt X, pe tine cum te cheama? Recomand sa faci rost de un numar de telefon daca poti, pe social media sigur are dm-ul plin de mesaje, nu te-ai diferentia fata de restul, spune-i ca ai observat-o si ti-ar placea sa o cunosti mai bine dar preferi o discutie intre 4 ochi ori la telefon departe de galagia scolii unde sunteti deranjati de colegi, fi deschis si relaxat, nu trebuie sa tremuri de emotii in fata ei, e un om la fel ca tine.