anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani 1.80 si sunt cam slab am vreo 55 kg. As vrea sa fac sala dar vreau sa fac mai mult acasa nu prea imi place sa ma duc la o sala. Ce exercitii imi recomandati pentru acasa? Si ce vitamine/proteine sa imi iau? Multumesc!

7 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

N-ai nevoie de nici o proteinalaughing
lasa asa cum esti ca te rupi la 55 kglaughing

| omulpaiangan a răspuns:

Eu am 1.81 si 70kg si lumea zice ca sunt slab, dar tu care ai 55, cum o fii?laughing
On topic - daca vrei sa faci sala sa pui muschi, la 55 kg ale tale e greu...trebuie sa faci cam 65 kg mancand multa carne si cartofi prajiti. Dupa care poti incepe sa te antrenezi acasa cu programe de pe youtube (eu din alea folosesc si merg).

| omulpaiangan a răspuns:

A da, si proteine si vitamine nu le lua din prafuri sau sucuri cumparate de pe net, iale din alimente. O ruda a luat praf pentru milkshake sa faca muschi dar fara sa se duca la sala si fara sa manance carnea recomandata si a vomitat spuma.

| DogManX a răspuns:

Ca sa pui ceva muschi pe tine trebuie sa faci astfel.
-In prima zi faci spate si biceps.
-In a doua zi faci triceps si piept.
-In a treia zi faci picioare si abdomen.
-In a patra zi fa pauza iar in urmatoarea zi repeti programul.
Cauta pe google exertcitii pentru biceps, triceps... si uita-te la imagini.Si iti recomand sa nu bei proteine si vitamine.

| sasukeady a răspuns (pentru omulpaiangan):

55 aveam acuma 8 luni. m-am pus pe un cantar azi si am 64 de kg.

| sasukeady a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Acuma am 64 de kg. Acu 8 luni aveam 55 de kg.

| sasukeady a răspuns (pentru DogManX):

Toata lumea e contra proteine. am fost la doctori si cand ii intrebam de ce nu sunt bune ei ziceau ca nu sunt bune. un motiv nu stiau sa imi dea. M-am informat pe net si cica medici nu au cum sa iti raspunda ca ei nu prea fac de nutritie si ei zic ca nu sunt bune. Alt medic mi-a zis ca daca am luat proteine de aia mi s-a facut rau odata, dar dupa au aflat ca mi s-a facut rau de la o mancare pe care o mancasem la un restaurant.