Săracă fata nu ieste deloc da' nu contează dacă ieste sau nu ieste dacă tu o iubești o s afara ia sa para ca ieste.
Bună!
Sânii de lasă de la greutate. ESTE foarte posibil ca ea să fie virgină, sânii mai lăsați neavând niciun rol în această poveste.
De ce contează virginitatea ei atât de mult pentru tine? Treci peste și ai grijă de ea! Chiar dacă nu ar fi, care e problema?
Fii matur și nu te mai gândi la asta, pentru că nu e important. Important este să vă înțelegeți.
Baftă!
Nu mă deranjeză dar ea in caz că nu e virgină nu va avea curajul sa mi zică acest lucru și își va lua inima în dinți și va plecă
Salut! Daca umbla vorba " ca cand", atunci pune mana si invata si dupa ce ai invatat cauta-ti o femeie, ca vei avea varsta perfecta pana vei invata. Bafta! Si da sa nu uit, nu au nici o legatura sanii mari, moi si lasati cu virginitatea fetei. Si ori cum... daca si la ea umbla vorba " ca cand", pfff... este posibil sa nu mai fie virgina pentru ca nu a avut parinti care sa o educe.
Așa cum zici și tu, căcând asculți toate vorbele care umblă, nu ajungi nicăieri. Dacă nu mai e virgină, zona ai se spală și apoi e ca nouă.
Interesant ca o fetiță asa de mica de la 13 ani are prieten?
In fine, ce vorbești tu acolo is aberații si daca ii are moi, insemna ca asa este geneticul si fizicul ei. De ce crezi tot felul de tâmpenii?
Doamne...
Mituri si vorbe in vant ca daca are sanii lasati nu mai este sau ca este, ca ar fi nu stiu cum... sunt femei cu copil care au sanii tari, de asta ce mai spui? iubeste-o asa cum este de fapt ce spun eu, varsta de 16...respectiv 14 ani,aceste iubiri sunt ca apa de ploaie, iubiri fara experienta, fara multe cunostinte in ale iubirii, bucurati-va de voi asa cum sunteti, si oricand se poate schimba in orice clipa, orice