Imi pare rau sa aud.Nimeni nu este perfect. Ce pot sa zic despre cazul tau:
Si eu am 16ani si sunt genul de persoana care-si bate joc de altii.Nu o fac neaparat cu intentie, nu vreau neaparat sa le distrug viata, stiu ca sunt nevinovati, stiu ca nu e bine sa judec o carte dupa coperta, dar pur si simplu o fac. chestie total imatura si prosteasca.
Eu zic sa-ti vezi de treaba si sa incerci sa-i/sa ne ignori.Iti spun din propria experienta cand vreo victima ma ignora si pur si simplu nu o intereseaza ce spun despre ea, cum o jignesc o las in pace.
Mi-a placut mult cum ai povestit. Un limbaj frumos, intelectual. In ce clasa esti? Un tanar matur. O gandire pusa la punct. Ce-ar fi sa-ti scrii memorile tale intr-un caiet apoi sa le duci la tipografie sau ceva asemanator pentru a-ti construi propria ta carte?
Nimic nu este intamplator.Tot ce ti se intampla are un sens, pe care il vei descoperi mai tarziu.
Ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa se intample.
Intr-a 10-a. Sincer, mi-am aranjat in pagină un capitol, mi-am scris "testamentul", oarecum un jurnal personal. Asta și fac deseori, transmit în scris emoțiile și viziunea mea asupra vieții. Doar asta mi-a rămas.