Si tu trebuia sa o intrebi de mai multe ori daca e ok sa ii faci asta, nu ca daca nu zice nimic gata ii place. Inteleg ca poate tu credeai ca se simte bine, dar nu toate fetele sunt gata de chestii din astea de la 15 ani. Nu ai decat sa iti ceri scuze si sa ii promiti ca pe viitor nu se va mai intampla ceva ca asta si ca ii vei cere mereu voie inainte sa faci lucruri asemanatoare. Faci si tu un "roman" acolo (nu la baza) in care sa ii arati cat de rau iti pare (poate sa ii dai si ceva un buchet de flori cu un biletel cu "imi pare rau") si dupa e decizia ei, nu o stresa. Nu o poti obliga sa se intoarca la tine. Da-i spatiu si daca va vrea se va intoarce singura. Bafta si fii mai atent pe viitor!
Sigur a fost cu voia ei?
Cine stie poate a stat din bun simt dar nu neaparat ca i-a placut, sau poate si-a dat seama ca nu vrea apropieri din astea cu tine.Pe oameni in general ii marchiaza daca sunt puisi in situati din astea intime cumva fortat sau pe neasteptate.
Cred ca mai bine iti ceri scuze, si daca ai noroc sa te mai bage in seama sa eviti apropierile astea pana simte si ea nevoia.
S-a mai întâmplat si inainte. Doar ca de data asta nu știu cum s-a întâmplat ca eram in fata casei ei si nu avea chiloți pe ea si am descoperit o gaurica pe acolo.(avea pantaloni de purtat in casa) Acum ii pare rău. Îmi spune ca a devenit matură prea devreme si ca vrea o altă viata. Când am auzit cuvintele astea mi le-a spus ca si cum as fi violat-o. Ce prost m-am simțit. Si după ce s-a întâmplat nu mi-a spus nimic. Ieri mi-a dezvăluit problemele astea. De fiecare dată când inchide ochii își amintește asta si a devenit ca un coșmar pentru ea. Simte pielea tremurând si durere. Așa mi-a zis. Si tot din cauza asta e extenuata din cauza somnului. Nu știu ce as putea sa fac. O iubesc. As vrea sa se întoarcă. Ce sugerezi sa fac?
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: