Poti obtine prieteni aici, eu spre exemplu te pot sustine daca vrei sa vorbesti cu cineva. Timiditatea nu e asa de rea decat daca lasi sa o privesti asa. Iar de sinucis, nici s anul te aud ca spui asta, esti timid, nu las. Spre exemplu prietenul meu e extrem de timid si tot a reusit destule in viata.
De ce ai vrea prieteni cu mentalitate comuna? Oamenii timizi sunt mai inteligenti, nu trebuie sa te cobori la nivelul lor, ci sa mergi pe drumul tau si persoanele potrivite vor aparea in viata ta. Sunt sigura ca daca ai fi socializat in locuri potrivite i-ai fi gasit.
Depresia are ca fază de început anxietatea. Toți trec prin asta, dar se tratează cu iubire. Dacă ei nu te iubesc, trimite tu iubire și ei vor veni la tine. Suntem oglinzi, ce dăm - primim. Prietenii sunt rari, poate chiar unul fiind suficient.
Hmm...cand am rara ocazie sa interactionez cu ei, sunt foarte calm si cald, mai ales cu fetele, dar nu nu primesc in schimb nimic, decat ignoranta dupa ce i-am ajutat la ceva; deci nu prea se aplica in cazul meu, oricat m-as stradui
misauratcuviata întreabă: