| BitKode a întrebat:

Am 187 si 85 kg, este posibil sa slabesc si sa fac patratele pana la 1 iulie. Luni merg la nutritionist, si am o sala in apropiere dar nu este specializata, este a unui prieten care mai trage de fiare.As vrea sa fac patratele nu muschii la maini sau la picioare. Vreau sa slabesc deoarece nu ma mai simt bine in pielea mea. Si patratele am facut pariu cu unu ca pana in iulie le fac! happy E posibil daca o sa merg la sala? Dar daca nu merg si fac exercitii acasa dar merg la nutritionist?

Răspuns Câştigător
| Rührselig a răspuns:

Omule pentru a slăbi, cel mai important lucru e nutriţia, dacă ai face să zicem vreo 10 ore pe săptămână, asta înseamnă 5% din timpul unei săptămâni. Nutriţie e cea mai importantă că se-ntâmplă tot timpul. vorbeşte cu acel nutriţionist, după ce-ţi oferă dieta să o ţii cu stricteţe, vei scăpa de grăsime încet, dar sigur.
Încearcă şi aici nişte exerciţii de abdomene:
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă tot ce ai înțeles tu din exercițiile fizice sune "pătrățele și mușchi la mâini", e clar că ești degeaba.
Și crede-mă, faptul că n-ai pătrățele e cea mai mică problemă a ta.

| BitKode explică (pentru Wøodenpints):

Multumesc ca mi-ai zis ca am si alte defecte. stiu am n defecte, dar cu timpul o sa devin mai intelept. Oricum multumesc pentru raspuns!winking

| Andreeaaadc a răspuns:

Eu zic că dacă sala aia e a unui prieten il poți ruga pe el să te ajute...și îl mai intrebi de riscuri, sunt și d-alea o grămadă. Eu zic că ai șansewinking