anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost ieri la o nunta in Sibiu si am vazut un chelner (cel care se ocupa si servea la masa la care stateam) si m-am indragostit de el (vorbesc serios, nu e vorba de ceva copilaresc), asa la prima vedere, ceva ce nu am mai patit. Eu stau la o ora de Sibiu. Vreau sa spun ca am aflat cum il cheama si l-am gasit pe Facebook, dar nu pot sa-i dau cerere ca as parea foarte disperata, iar eu nu sunt deloc genul acesta.
Nu stiu ce sa zic ca nu-l cunosc, dar eu am 15 ani si el 18... Mi-e cam jena, fiindca eu sunt prea mica si poate ma va lua in deradere. Imi place foarte tare de el, toata seara m-am uitat la el si azi toata ziua m-am gandit la el. Ce sa fac? broken heart((((((((

4 răspunsuri:
| CatGirl a răspuns:

Pai, singura soluție este sa-i dai cerere, daca tot il placi atat de mult. laughing Daca îti accepta cererea, aștepți sa intre el in vorba cu tine. Apoi, daca vezi ca nu îti spune nimic, îti calci pe orgoliu si faci tu primul pas. Si la final, în cazul in care observi ca nu vorbește serios, rade de tine sau alte chestii care te-ar deranja, nu mai vorbesti cu el, simplu! Asa o sa-ti dai si tu seama ce fel de baiat e. Si eu cred ca tu ți-ai dori un prieten bine crescut, deci nu ai ce sa pierzi. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lol, ai 15 ani, te ai "indragostit" in cateva ore dar tu zici ca nu e nimic copilaresc?

| ngina a răspuns:

Nu-i vizita profilul de Faccebook și cam o să-ți treacă. Credemă și eu mam îndrăgostit si nu i-am vizitat profilul și l-am uitat

| ngina a răspuns (pentru suntserios):

Ai dreptate