La 18 ani esti un doar un adolescent care se dezvolta mai incet fiindca acesta este ritimul de crestere la tine, partial datorita mostenirii genetice de la tatal tau, partial din cauza hormonilor tai, produsi de corpul tau, mai precis de mancarea pe care o mananci zilnic si vitaminele cu mineralele din ele.
Ce ar trebui pe tine sa te ingrijoreze este manacarea nu tocmai sanatoasa pe care o mananci zilnic, odata ce spui ca ai acnee iar hormonii tai nu sunt prea puternici sa grabeasca dezvoltarea si cresterea barbii.
Acorda mai multa seriozitate hranei SANATOASE!
Mananca foarte multe fructe proaspete si legume ca sa stimulezi hormonii de crestere si sa iti creasca parul si barba, natural, daca asta iti doresti, dar nu lua medicamente pentru alopencie cand tu nu ai alopecie!
Minoxidil este un medicament care se perscrie impotriva caderii parului, ceea ce nu este cazul tau, fiindca tie nu-ti cade nimic si nici nu ai alopecie.
Parul si barba cresc hormonal si nu pot fii stimulate cu medicatie de alopecie!
Nu lua medicatie dupa ureche ca nu ajuta la nimic, dimpotriva iti poate afecta sever organele si functiile interne.
Multumesc pentru raspuns. nu eram sigur daca era bine sau nu, pentru ca am vazut foarte multi oameni de varsta mea care au folosit minoxidil si dupa 1-2 luni li s-a dezvoltat miraculos barba. Sotret afecteaza mult ficatul, oricum iau protectie pentru el si stau sub supravegherea medicului meu dermatolog. De minoxidil am auzit ca inhiba productia de colagen de pe fata, deci tot nu e bine. cred ca cel mai bine ar fi sa mai astept dar e frustrant ca baiat sa nu ai barba la varsta asta, mai ales daca asta e tot ce iti doresti, ca sa arati mai atragator.
Miraculos nu se dezvolta nimic, este doar ceea ce ti-ar place tie sa crezi, fiindca in realitate hormonii corpului tau sunt cei care fac minunile.
Da-le hormonilor ceea ce au nevoie si vei vedea cum corpul tau se dezvolta frumos si armonios.
In orice caz, nu te agita cu barba, ca nu-si doreste nimeni sa vada un copil de 18 ani cu barba de om matur.
Iar in ce privesc fetele, este preferabil sa fii proaspat barbierit, ca sa nu le zgarii cu barba.
Sanatate multa si dezvoltarea frumoasa!
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
___LlBl întreabă: