| Disperatu a întrebat:

am nevoie de ajutor si daca se poate sa pot gasi o solutie la problema mea.Sunt in clasa a 9-a si imi place de o colega foarte mult, suntem prieteni si mna. Dintr-o data pur si simplu ma atrage si o cam plac.Pur si simplu, ea ma completeaza perfect suntem cam aceeasi persoana.Si de cate ori incerc sa ii spun ca o plac pur si simplu ma blochez.Deci efectiv ma blochez.In fiecare seara imi zic in minte:"Maine o sa ii spun, maine o sa ii spun" Dar niciodata nu am reusit.Mereu ma blochez.Adica imi e teama ca o sa primesc un eject din ala dur si mna.Adica oricum nu este genul care sa isi bata joc si sa nu ia in seama ce simt pentru ea.Este destul de timida ca sa zic asa si este super draguta ca sa spun asa.Ne cunoastem din generala din clasa a 5-a si dintr-a 8-a a inceput sa imi cam placa de ea.So, ca sa spun mai pe direct cam de un an tot incerc sa ii spun si nu reuesesc.Ma blochez mereu la pasul cel mai important.Ce sa fac ca sa pot sa ii spun? Si daca da, in ce mod? Cum sa ii spun ca imi place de ea intr-un mod placut si care desigur sa nu ma faca de ras? Multumesc mult.

5 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cu tupeu frate daca vrei ca fata sa te placa, da-i o palmuta la fundulet sa vezi ca-i place la nebuna

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Habar nu ai ce perversiuni sexuale ascund astea timide in mintea lor

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Man daca te blochezi cand vrei sa eu spui in fata spune-i-o printrun mod mai indirect sau abordeazo mai pe ocolite, uite un sfat incepe pe facebook o discutie cu ea despre orice nu conteaza subiectul si aduo in acel punct in care sa ii zici ca iti place ce ea si gata... ia-ti inima in dinti si zi ce ai pe suflet dar fa-o in asa fel incat sa nu o speri sau sa o faci sa creada ca esti un ciudat, iar a doua varianta ar fi sa ii dai un trandafir si cu un mic biletel pe care sa ii scrii ce simti pentru ea. Sper ca te-am ajutat Succes happy

| darriya a răspuns:

Ce ar fi s-o inviti undeva..la intalnire sa vii cu un trandafir...si de acolo isi va da sigura seama ca o placi fara sa-i spui nimic tu fiind mai timid decat ea

| Disperatu explică (pentru Dima_Alexandru_1994):

Multumesc mult, cu siguranta cred ca o sa incerc metoda cu trandafirul.