anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru sau măcar să îmi explicaţi ce se întâmplă cu mine thinking

1- Când ma bat, privesc o bătaie sau când mă enervez încep să tremur din toate încheieturile şi inima începe să imi bată din ce in ce mai tare. Unii mi-au spus că este din cauza adrenalinei pe moment iar alţii din cauza lipsei de calciu. Am luat pliculeţe de calciu aproape 2 luni (una pe zi) şi nu şi-a făcut efectul, tot aşa mă simt. Întrebarea mea este cum fac să nu mai tremur şi să ma liniştesc? mai ales ca îmi bate inima din ce in ce mai tare. (nu e chestia de frică, eu îl consider pe adversar mai slab decât mine nu mai puternic, doar când mă enervez inima imi bate tare şi tremur din toate încheieturile)
P. S: în vara asta am cam exagerat cu energizantu. cred că în fiecare zi îmi luam câte un energizant, poate fi şi de la asta?

2- De la un timp seara sunt cam ameţit, când vin de afară, dar nu prea îmi este somn. Eu mă culc seara pe la 11-12 noaptea şi mă trezesc dimineaţa pe la 8-9. Nu cred că este normal ca în fiecare seară să fiu aşa de ameţit. Ştie careva care este cauza şi cum pot să nu mai fiu aşa? (eu nu fumez deloc, nici nu beau alcool, energizant sau alte tampenii)
P. S: Nu cred ca poate fi de la alimentaţie că eu mânânc doar cât să îmi ţină de foame + mănânc destul de sănatos.

Mulţumesc celor care încercaţi să îmi răspundeţi sau vă daţi cu părerea, apreciez orice ajutor big grin.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| andreyuu a răspuns:

Si eu am cam aceeasi "problema". Parerea mea ii ca tremuri sau tremuram din cauza adrenalinei.

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Pai nu stiu ce sa iti spun...doar iti recomand sa te duci la medicul de familie si sa ii spui lui toate aceste simtome, succeshappyfunda?

| Evolution a răspuns (pentru FortaUniversului):

Am să mă duc dar mai întâi vroiam să mai primesc ceva sfaturi, mai aştept câteva răspunsuri după dau o fundă la cineva care mi-a dat un răspuns cât de cât ''bun'' şi văd eu ce fac după.